PLAŽNI BAR NA HALKIDIKIJU UVEO PRAVILA OBLAČENJA: Gosti u neverici, a evo šta se ne sme posle 17h! (VIDEO)
Plažni bar na Halkidikiju uveo pravila oblačenja, Foto: Printscreen TikTok

ŠOK

PLAŽNI BAR NA HALKIDIKIJU UVEO PRAVILA OBLAČENJA: Gosti u neverici, a evo šta se ne sme posle 17h! (VIDEO)

Društvo -

Jedan plažni bar na Halkidikiju uveo je pravila oblačenja za svoje goste!

Kako prenosi Nikana.gr to bi moglo da se podvede pod rubriku verovali ili ne.

- Jedan plažni bar na Halkidikiju, odlučio je da uvede pravila oblačenja za svoje goste nakon određenog sata u danu. Onima koji se ne pridržavaju pravila može biti uskraćen ulazak! - navodi Nikana.gr.

@nikana.gr Ne želimo da čitamo poruke, "Grci su poludeli i slično", ovo je samo jedan izolovan slučaj od hiljade i hiljade barova u čitavoj Grčkoj. Beach bar koji je uveo dress code nakon 17 sati na Halkidikiju je Season (Koursaros) Beach Bar na Kseniji. Ovaj bar zahteva od svojih gostiju da nose "casual chic" odeću posle 17:00 časova, inače im može biti uskraćen ulaz. Ova odluka izazvala je dosta reakcija i diskusija, posebno jer nije jasno definisano šta tačno podrazumeva "casual chic" oblačenje. Kritike su upućene od strane medija i korisnika društvenih mreža, jer su mnogi smatrali da ovakva pravila ne bi trebalo da se primenjuju na plažama. Iako su visoke cene ležaljki i suncobrana postale uobičajene na nekim plažama u Grčkoj, ovakva pravila oblačenja su relativno nova pojava. #nikanagr #nikanatravel #kassandra #halkidiki ♬ Greek Odyssey - Kley Kley

Dodaju da je jedan gost rezervisao ležaljke u bič baru.

- Kao odgovor na rezervaciju bar je tražio od gosta da posle 17h usvoji "casual chic" oblačenje, inače se može desiti da ne bude pušten na plažu. Nisu objasnili šta tačno podrazumeva "casual chic" tako da pretpostavljamo da gosti sami treba da definišu - navodi Nikana.gr i dodaje:

- Da li to znači da gosti treba u 17h da zamene svoje japanke nekim kožnim sandalama ili cipelama, svoje šorceve nekim, na primer, lanenim pantalonama i haljinama, kako bi svi odjednom izgledali elegantno u sofisticiranoj atmosferi plažnog bara nakon 17 sati.

Dodali su da čak i u poznatim plažnim barovima kosmopolitskog Mikonosa, gosti uživaju u plaži, moru i pićima bez ikakvih ograničenja u oblačenju.

- Zanimljivo je i to kako turisti kreću na plažu i pakuju garderobu koju će obući posle pet dok sunce i dalje sija svom snagom - zaključili su.

Bonus video:

07:29

ALEKSANDAR SENIČIĆ O LETOVANJU SRBA I NAJATRAKTIVNIJIM DESTINACIJAMA ZA LETOVANJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track