MLADIĆ SA DAUNOVIM SINDROMOM KUVA UBEDLJIVO NAJBOLJU KAFU! Svim gostima je omiljen konobar, a evo šta je poručio za Kurir (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

MLADIĆ SA DAUNOVIM SINDROMOM KUVA UBEDLJIVO NAJBOLJU KAFU! Svim gostima je omiljen konobar, a evo šta je poručio za Kurir (VIDEO)

Društvo -

Dvadesetrogodišnji Emir Brničanin iz Novog Pazara uprkos izazovima koje Daunov sindrom nosi svakodnevno osvaja srca svojih sugrađana.

Emir radi kao konobar i pravi je primer kako snaga volje može prevazići sve prepreke. Naša ekipa je obišla kafić u kojem on radi, a u nastavku gledamo priču o ovom junaku koju je uradio novinar Kurira Emir Ličina.

Emir Ličina
foto: Kurir televizija

- Vodimo vas do mesta gde radi omiljeni novopazarski konobar. Upoznajte Emira Brničanina, mladića sa Doaunovim sindromom. Kao konobar se ovde zaposlio pre tri godine. I od tada je miljenik Novopazaraca.

Ekipi Kurira demonstrirao je svoje zavidno umeće pravljenja kafe, a kako je to izgledalo pogledajte u videu:

03:34

MLADIĆ SA DAUNOVIM SINDROMOM KUVA UBEDLJIVO NAJBOLJU KAFU! Svim gostima je omiljen konobar, a evo šta je poručio za Kurir

Emir kaže da mu je zadovoljstvo da radi i da bude aktivan:

- Volim da budem aktivan i volim da radim. Uvek dođem peške sam do kuće do posla.

Svakom gostu ulepša dan, ali Emir ne krije da i mušterije njega usrećuju. Kaže da voli da se druži sa svima.

Emir
foto: Kurir televizija

- U kući mi je malko dosadno, pa volim pa da zađem, malo da pričam sa narodom.

Veoma je inteligentna osoba. Nije samo uključen ovde u kafiću. već pomaže i na festivalu stvaralaštva mladih uglavnom oko tehničkih stvari. Svi sa kojima je sarađivao kažu da je sa njim milina raditi, a tokom rada u kafiću stekao je mnogo prijatelja.

Emir
foto: Kurir televizija

- Ja sa njima volim da se šalim, volim da se zezam. Malo postimo muziku, malo mi se družimo. Mnogo mi je lepo kao da sam u kući - rekao je Emir za Kurir.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

02:22

SLIKAR ROĐEN SA DAUNOVIM SINDROMOM: Njegove slike krase ministarske kabinete, Beli dvor i objekte u inostranstvu (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track