Mladić iz Leskovca, Aleksandar Gligorijević, nestao je 26. jula na u gradu Napa na Kipru dok je bio na letovanju, a njegova majka Jasmina za Kurir kaže da strahuje da mu se tamo nije nešto desilo i da će otići na Kipar da ga traži!

- Moj sin je 18. jula otišao na Kipar na letovanje i svaki dan smo se čuli, a poslednji put je bilo 24. jula jad mi je oko pola 10 uveče rekao da je bolestan i da ima temperaturu, ali i da je nešto loše psihički. Do tada mi je govorio da je sve u redu i da se lepo provodi, ali se taj dan rasplakao - kaže nam Jasmina.

Prema njenim rečima ona ga je tada savetovala da sedne na avion i dođe za Srbiju, ali je on odlučio da ostane još.

- Posle toga mi se više nije javljao i već naredni dan kad sam ga zvala mu je telefon bio isključen. Nisu mu stizale ni poruke na mrežama, ništa - kaže nam Jasmina i dodaje:

- Pošto mu ovo nije prvi put na Kipru znao je tog momka koji radi u jednom ugostiteljskom objektu kod kog je odlazio, a i on ga je poslednji put video 21. jula. Ja sam njega kontaktirala i obavestila ga da mi se Aleksandar ne javlja, te je on obavestio policiju.

Drustvene Mreže MAJKA MLADIĆA NESTALOG NA KIPRU ZA KURIR: "Plašim se da nije kidnapovan ili pretučen, poneo je pasoš, a telefon mu je isključen"

Aleksandrov poznanik sa Kipra, kako nam je ispričala Jasmina, obišao sve bolnice i nigde ga nije bilo.

- 25. jula ga je srela jedna devojka koja ga poznaje, pitala ga je gde ide, rekao je da ide da kupi nešto da jede, a poslednji put je u hostelu u kom je odseo viđen 26. jula oko pola 12 uveče i više se nije vratio. tamo su mu ostale stvari, samo nije bilo pasoša i telefona - kaže nam Aleksandrova majka.

Prema njenim rečima on je prvo došao sa namerom da kampuje na Kipru i postavio je šator.

- To mu je bila prva zamisao, ali mu je bilo mnogo vruće pa je potražio smeštaj i odseo u hostelu. Postoji i ta mogućnost da se vratio u šator koji mu je ostao postavljen, pa se i to istražuje da se vidi gde je bio taj šator jer je Aleksandar putovao sam - kaže nam majka i dodaje da ipak strahuje da mu se nešro nije desilo:

- Plašim se da ga neko nije kidnapovao ili pretukao, da se nije nešto loše desilo.

Ona apeluje na sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave i kažu sve što znaju o Aleksandru, svaka informacija je dobro došla! Svi koji nešto znaju mogu se javiti Aleksandrovom ocu Dejanu na broj telefona 061/6417093