"VIŠE NE RAZBIJAMO JAJA O DEČJU GLAVU, PREŠLI SMO NA NOVO POGLAVLJE" Roditelji u Srbiji šokirani bizarnim izazovom: "Jadna deca"
Foto: Printscrren/ X

traumatizujuće

"VIŠE NE RAZBIJAMO JAJA O DEČJU GLAVU, PREŠLI SMO NA NOVO POGLAVLJE" Roditelji u Srbiji šokirani bizarnim izazovom: "Jadna deca"

Društvo -

Pojedini roditelji su zbog TikTok izazova deci razbijali jaja o glavu, a sada se pojavio novi izazov gde neki od njih bebama bacaju sir na glavu i snimaju njihove reakcije!

Ovi bizarni video-snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama razbesneli su mnoge korisnike koji su šokirani ovakvim postupcima nekih majki.

Na društvenoj mreži X pojavio se ovaj video-zapis koji je pokrenuo lavinu komentara.

- Sad pošto više ne razbijamo jaja o dečiju glavu zarad lajkova, prešli smo na sledeće poglavlje. Sir - piše u objavi, a sudeći po reakcijama mnogi korisnici su već videli ovaj novi jezivi trend.

sir
foto: Printscreen/ X

- Stara fora još pre jaja. Ne znam zašto, mora da je do mene, ali meni nije smešno - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Volela bih da kada ljudi lupetaju, deru se, ponašaju se glupo i ružno, dobiju hranu u glavu. Zabava za Tiktok.

Jedna korisnica se osvrnula i na izraz lica mališana kada im roditelj baci sir na glavu.

- Pogledaj im uplašena lica. Prosto je neverovatno rađaju decu da bi imali nešto za zabavu na Tiktoku? Fuuujjjjj, jadna dečica!

Podsetimo, u prethodnom izazovu su mame i tate umesto ivice posude za razbijanje jaja koristili ni manje ni više glave svoje dece. Na video isečcima su se videli roditelje koji peku kolače sa svojom decom, samo da bi ih iznenadili iznenadnim udarcem po čelu. Postoji širok izbor reakcija, pri čemu su neka deca to dobro prihvatila i nasmejala se tom neobičnom činu, a drugima je cela stvar bila prilično traumatizujuća.

Psiholozi su ocenili da se ovakve bizarnosti rade zbog društvenih mreža, pregleda i lajkova.

Bonus video:

00:52

OVO JE NOVI TIKTOK IZAZOV - DA LI MOŽE LUĐE? Korisnici poludeli: Biciklom se zaleću na automobile u brzini, ŠOK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track