OVAJ SRPSKI PROIZVOD SE MASOVNO KUPUJE U CRNOJ GORI: "Turisti ga obožavaju jer je jako kvalitetan”
Foto: Promo

OVAJ SRPSKI PROIZVOD SE MASOVNO KUPUJE U CRNOJ GORI: "Turisti ga obožavaju jer je jako kvalitetan”

Društvo -

Ovog leta u rukama turista vidi se jedan proizvod iz Srbije koji je, očigledno, osvojio sve

U Crnoj Gori ovog leta kod turista na plažama mogu se primetiti razni proizvodi iz Srbije. Jedan od njih se svakako izdvaja među ljudima iz raznih krajeva sveta.

Reč je o troslojnom Cotton Like toalet-papiru, koji je izbor mnogih porodica, a koji se može kupiti u ovoj zemlji.

Ne čudi što je baš taj Perfexov proizvod najčešće u rukama turista kada se vraćaju iz velike ili male kupovine! Taj toalet-papir pravi se na najsavremenijim mašinama, a reč je o premium kvalitetu, jer je u njegovom sastavu samo čista celuloza!

Dodir prirode ne bi bio tako dobar, da na njegovoj proizvodnji nisu radili vrhunski stručnjaci, kojima je cilj bio da stvore prirodan, a savršeno upijajući toalet-papir. Svaki od 3 sloja ima svoj zadatak - spoljni da budu upijajući i da se ne kidaju lako, a unutrašnji da bude savršeno mekan.

Takođe, rolne Cotton Like papira upravo zbog svoje troslojnosti traju duže, pa tako ne morate da papir namotavate u džombu da biste bili zadovoljni upotrebom.

I ne samo za to! Cotton Like toalet-papir poseduje IFS standard, to je posebno internacionalno merilo kvaliteta, koji garantuje da proizvod sme biti u dodiru sa hranom. Upravo je ovaj Perfexov proizvod idealan i za letovanje, jer zbog ispunjavanja tog standarda, on je sasvim bezbedan čak i u dodiru sa hranom. Takoreći, u slučaju nužde možete ga koristiti i u kuhinji!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track