OVO JE NAJSKUPLJA ROĐENDANSKA ŽURKA: Pevačima pare padale iz ruku, a slavljenicima samo od jednog gosta 10.000€ i POLA KILE ZLATA
Foto: Tik Tok Printscreen

idemooo

OVO JE NAJSKUPLJA ROĐENDANSKA ŽURKA: Pevačima pare padale iz ruku, a slavljenicima samo od jednog gosta 10.000€ i POLA KILE ZLATA

Društvo -

"Gde se ima, tu se i prosipa" stara je izreka koja možda najbolje opisuje šokantno i preskupo veselje koje je nedavno organizovano u okolini Beograda!

Uros Božić
foto: Tik Tok Printscreen, bozic.uros

Ludu zabavu upriličila je jedna romska porodica povodom 18. rođendana jednog sina i 22. rođendana njegovog brata, a najbliža familija i gosti očigledno nisu žalili para kako bi učinili da ova proslava bude za pamćenje!

Snimak proslave, koja je skandalizovala mnoge, objavljen je na Tik Tok nalogu "bozic.uros".

Veselje je prvo počelo u kući domaćina, ali to nije bio običan dom.

- Ova kuća zaista ostavlja bez teksta - priča Uroš:

Uros Božić
foto: Tik Tok Printscreen, bozic.uros

- Kada smo zavirili unutra, imali smo šta i da vidimo. Na sve strane markirani nameštaj, mnogo zlata i definitivno kažu da je ovo u romskoj mali najbolja i najveća kuća, a to nam i je domaćin potvrdio.

- Koliko kvadrata ima ovo? - pita domaćina.

- 650 kvadrata - odgovara otac.

- Koliko je to soba uopšte, Pero? Ja se u to ne razumem - dodaje autor snimka.

- Imamo gore osam spavaćih soba - odgovara Pera.

U ovoj kući sve je luksuzno i skupo. Pored markiranog nameštaja kuću krase i mermerni podovi, skupi lusteri i brojni skupoceni detalji i ukrasi.

Elegantno obučeni gosti, sređeni tip top, ispred kuće su đuskali uz trubače. Bili su spremni za veselje. Ispred kuće bio je vozni park koji košta nekoliko stotina hiljada evra.

- Definitivno je reč o imućnoj i poznatoj porodici u ovom kraju. Ovo je, inače, okolina Beograda. Ovde je glavna atrakcija upravo bilo ovo skupoceno veselje.

Mnogi ljudi su se čak okupili da gledaju.

- Koliko ste spremili za poklon? - pita Uroš jednu od gošći.

- 10.000 evra. I zlato.

- Koliko zlata? - pita Uroš.

- Pa, ima jednu pola kile - odgovara ova dama.

Uros Božić
foto: Tik Tok Printscreen, bozic.uros

U svečanoj sali gde se održava veselje sve je bilo spremno za proslavu. Samo slatki sto je brojao na desetine različitih kolača i poslastica.

Svi su bili raspoloženi. Slavljenici su dočekani uz vatromet. Jedna od najveselijih bila je mama slavljenika koja je velikodušno kitila muziku.

Uros Božić
foto: Tik Tok Printscreen, bozic.uros

Na proslavi su pevali Nikola Ajdinović, Nataša Stajić, Goran Kazanova, Lidija Janković. Svirao je Ćira, to je sve dobro poznata ekipa na romskim veseljima.

Gosti i domaćini nisu štedeli kada je muzika u pitanju. Muzičarima su na čelo lepili novčanice od 200 evra, a njihove ruke su se brzo punile "evropskim parama". Nikola Ajdinović u nekom trenutku nije mogao da drži ni sve novčanice koje ima u ruci.

@bozic.uros Kako vam se dopada ovo veselje? 😳😳😳💶💶💶 Ukoliko želite da dođemo i kod vas zovite me i pišite na: 069/513-83-51 #fyp #foryoupage #tiktok #balkan #bozicuros #svadbaodmilionevra #urosbozic #happytv #svadba #viral #romi ♬ original sound - bozicuros

Novčanice manje od 50 evra ovde nisu bile u opticaju.

Jedan slavljenik je dobio tortu sa simbolima BMW, a drugi Mercedesa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track