Prošlo je više od četiri meseci od nestanka Beograđanke Ane Ličnik (34). Njoj se svaki trag gubi je nakon izlaska iz autobusa 23 u kojem je zaboravila torbu sa dokumentima i brojem telefona bivšeg muža J.I. (38). On ističe da nema razloga ukoliko je živa i u dobrom staju da mu se ne javi jer su se redovno čuli sve do trenutka nestanka.

- Mislim da istraga treba da ide u smeru mogućeg ubistva. Aninoj majci je 18. avgusta godišnjica smrti, ukoliko je živa obići će majkin grob jer nije bilo godišnjice a da ne ode. Ja ću je čekati tog dana i nadati se da će doći - istakao je Anin bivši muž.

2.jpg
Printscreen/Facebook 
foto: printscreen/Facebook

Kako kaže, fali mu njena poruka i tvrdi da ne postoji razlog zbog kojeg bi Ana prekinula kontakt sa njim.

- Do nestanka se javljala uvek. Nije nikada prošlo četiri meseca bez poruke. Fali mi njena poruka. Nema razloga da se ne javi - kaže on.

Podsećamo, Ana Ličnik (34) nestala je u nedelju, 24. marta. Vozila se javnim prevozom, a po izlasku iz autobusa broj 23 joj se gubi svaki trag. Ipak, ona je u auobusu zaboravila torbu, u kojoj je bio dokument sa brojem telefona Aninog bivšeg muža.

screenshot-2.jpg
Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_ 
foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_

- Poslednji put sam se video sa Anom 15. marta na Zvezdari. Tog dana smo išli kod kablovskog operatera da bismo račun za kablovsku televiziju prebacili sa Aninog na moje ime - rekao je Anin bivši muž za Telegraf.rs.

Kako nam je ispričao, devet dana kasnije je usledio poziv da je Ana zaboravila torbu u autobusu. Naime, u torbi je bio papir na kojem se nalazi kontakt telefon Aninog bivšeg muža, J.I. (38).

On je njen nestanak, kako kaže, prijavio lokalnoj policiji, ali do danas nema informacija o njoj.

Prema nezvaničnim inforamcijama, Anin nestanak je prijavila njena porodica 28. marta.

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o Ani, javite policiji.

Kurir.rs/Telegraf

Preneo: M. N.