POZAJMILA NOVAC PA SE GORKO POKAJALA Ženu šokirao odgovor čoveka kad je tražila pare nazad: "Ja sam na odmoru..."
Foto: Shutterstock

najteže je izvući sopstvene pare

POZAJMILA NOVAC PA SE GORKO POKAJALA Ženu šokirao odgovor čoveka kad je tražila pare nazad: "Ja sam na odmoru..."

Društvo -

Žena pozajmila novac čoveku pa se pokajala jer kad je tražila da joj vrati odgovorio joj je da je na odmoru u inostranstvu.

Ovo nije ni prvi ni poslednji ovakav slučaj kod nas sa sličnim ili istim epilogom. Građani koji su pozajmljivali novac najbližima, bratu, sestru, komšiji, prijatelju, kumovima tvrde da je svoje pare najteže vratiti nazad. Prvo ih obično bude sramota da potraže, a onda neretko dobiju i šokantne odgovore poput ovog.

- Šta reći čoveku koji mi duguje pare na njegov odgovor “ ja sam na odmoru u inostranstvu”?! - napisala je jedna korisnica na društvenoj mreži X i objavom pokrenula lavinu komentara.

I dok je većina bila saglasna da takvima ne treba pozajmljivati novac, nilo je i onih koji su imali sličan problem.

- Ne pozajmljuješ mu više. Uvek se pozajmljuje samo onaj iznos koji možeš da prežališ bez problema - piše u prvom komentaru, a u drugom stoji:

- Ako je iznos dovoljan da se maltretiraš, tuži ga.

Novac
foto: Shutterstock

Međutim, autorka objave je navela da joj preostaje samo da ga zove stalno i šalje poruke.

- Znam da neće biti ništa, ali malo da mu se popnem na glavu - napisala je ona, a druga korisnica je dodala:

- Desilo mi se s jednom drugaricom, koja mi je dugovala, jer sam joj pozajmila kad nije imala. Onda je imala i krenula na skupe fitnese, odmore, a vraćanje je zaboravila. Pustila sam je neko vreme i tražila nazad, da bi ona krenula tuc-muc, pa tebi ne treba, imaš odatle i odatle.

- Vidim ja drugarica putuje sve u 16, pitam je kad mi vraća pare, ona mrtva ladna "znam šta ti sad misliš o meni jer samo putujem, ali iskreno bitnije mi je da uživam nego da ti vratim pare" a ja joj dala za kiriju i da se snađe dok ne nađe novi posao - glasili su neki od komentara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja