"ZAMALO DA NAM UZMU 10€, A NAPLAĆUJU KEČAP 2€" Srbi dobili račun u Grčkoj pa se šokirali: Turistima dali savet zlata vredan FOTO
Foto: Shutterstock

prevareni

"ZAMALO DA NAM UZMU 10€, A NAPLAĆUJU KEČAP 2€" Srbi dobili račun u Grčkoj pa se šokirali: Turistima dali savet zlata vredan FOTO

Društvo -

Turisti iz Srbije požalili su se na neke grčke ugostitelje koji navodno ne daju fiskalne račune, a kada su ih tražili videli su da su konobari kucali i ono što zapravo nisu poručili.

Na Instagram stranici nikana.gr pojavila se objava u kojoj su se turisti požalili na ugostitelje u Grčkoj.

- Mi smo već par dana u Sartiju. Po restoranima obavezno uz bilo koju konzumaciju, da li je piće ili hrana, tražiti fiskalni račun. Ali i kada dobijemo fiskalni račun, oni kucaju i što nismo poručili. U piceriji zamalo da nam uzmu "greškom" 10 evra, a u nekoj taverni pet evra - navodi se u objavi i dodaje:

Grčka
foto: Printscreen/Instagram/nikana.gr

- Svaki račun se mora razjasniti. Neki par što je bio do nas isto imali problem. I neverovatno mi da u piceriji naplaćuju kečap dva evra. Kucali su nam tri gazirana soka iako je samo jedna bila poručena. Hleb i vodu koju nismo tražili uredno su naplatili, ali ajde... Jedva smo izvukli pet evra od konobara. Na kraju smo zvali vlasnika i onda nam je bilo vraćeno. Nije stvar ni u 2,3 ili pet evra, već u obmani i time što nas prave ludima.

Bonus video:

07:29

ALEKSANDAR SENIČIĆ O LETOVANJU SRBA I NAJATRAKTIVNIJIM DESTINACIJAMA ZA LETOVANJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track