CELA SRBIJA SADA ZNA ZA LJUDINU IZ UŽICA! Dok su se drugi grabili da se uguraju u kolonu ispred nas, on je jedini stao! HVALA CARE
Ilustracija, Foto: Kurir

Nesvakidašnja situacija na graničnom prelazu Preševo

CELA SRBIJA SADA ZNA ZA LJUDINU IZ UŽICA! Dok su se drugi grabili da se uguraju u kolonu ispred nas, on je jedini stao! HVALA CARE

Društvo -

UŽICE - Letnja turistička sezona je u punom jeku, veliki broj srpskih državljana za svoj odmor bira Grčku, a dalek put sa sobom nosi i brojne nepredviđene okolnosti. Jedna takva zadesila je porodicu na samom graničnom prelazu, što je osvanula na jednoj od popularnih grupa na društvenim mrežama.

- Želim da se zahvalim čoveku, ljudini, iz crnog SAAB-a užičkih tablica koji nam je nesebično pomogao na graničnom prelazu Preševo kada nam je auto stao. Izašao je iz svog automobila u koloni i zajedno sa nama gurao naš auto, po najvećoj vrućini, čak je ponudio da nas vuče, ali nažalost nisu imali opremu, napisala je M.V. u grupi Grčka Info na facebooku.

Ona dodaje da su ponudili da mu plate za njegovu veliku pomoć i uslugu, ali da nije bilo govora to da prihvati. U gužvi i čitavoj toj nervozi i brzini, nisu uspeli da mu saznaju ime.

- Dok su drugi vozači gledali da se uguraju u kolonu ispred nas, on je stao da pomogne. Ovaj divni čovek vratio nam je veru u ljude svojim postupkom. Ako je slučajno u ovoj grupi aili ako ga neko poznaje volela bih još jednom da mu se zahvalim. Hvala još jednom care i najlepš pozdravi iz plavog pasata, napisala je M.V.

Kurir.rs/RINA

Bonus video:

00:06

Zapalio se kamion na auto putu kod Sremske Mitrovice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track