SRBIN PRODAJE KUĆU ZA 8.900€ Uz to idu i 2 pomoćna objekta i bunar, a tu nije kraj: Ovo je spisak jeftinih nekretnina do 12.000€
Foto: Shutterstock, Ilustracija

ponuda

SRBIN PRODAJE KUĆU ZA 8.900€ Uz to idu i 2 pomoćna objekta i bunar, a tu nije kraj: Ovo je spisak jeftinih nekretnina do 12.000€

Društvo -

Ulaganje stečenog kapitala u nekretnine i dalje je jedan od popularnijih vidova investicije.

Građani i dalje masovno kupuju stanove, garaže, ali i kuće i vikendice u ruralnim sredinama kako zbog bega od gradske buke tako i zbog pristupačnijih cena. Na oglasima smo našli kuće koje koštaju od 9.000 do 12.500 evra.

Neki vlasnici uz kuću prodaju i plac i pomoćne objekte. Na oglasima se prodaje kuća u Malom Krčmaru u opštini Rača od 46 kvadrata na placu od 29,24 ara i košta 12.500 evra.

U oglasu se navodi da kuća im etažno grejanje, da je stara, ali potpuno adaptirana. Sastoji se od tri prostorije i ima podrum. Ispred objekta je i pokrivena terasa.

- Priključena struja, voda u dvorištu, dolazi iz bunara, koji je u blizini kuće. Kuća je uknjižena, vlasnik 1/1. Plac je površine 29,24 ara, ograđen je, mirno okruženje, asfaltni put, blizina prodavnice, autobuske stanice, škole, igrališta, ambulante - navodi se u oglasu.

kuća, prodaja kuća, nekretnine, vikendica, kuća na prodaju, oglas, kuća u Srbiji, seosko domaćinstvo, kuća na selu
foto: Shutterstock, Ilustracija

Prodaje se i kuća u mestu Podgorac u Boljevcu i to 70 kvadrata za 12.000 evra.

- Prodaje se stara kuća od oko 70 metara kvadratnih na rubnom delu sela Podgorac, opština Boljevac. Plac ima 21 60 kvadrata, do placa vodi makadamski put, struja do placa, voda iz dve kaptaže, jedna na placu druga iznad placa i postoji stari pomoćni objekat. Orjentacija je jugozapadna sa pogledom na planinu Rtanj, na nadmorskoj visini od oko 330 metara - piše u oglasu.

Još jeftinija nekretnina prodaje se u okolini Ćuprije u mestu Jovac i to za 10.500 evra 62 kvadrata.

kuća, prodaja kuća, nekretnine, vikendica, kuća na prodaju, oglas, kuća u Srbiji, seosko domaćinstvo, kuća na selu, Zlatibor
foto: Shutterstock, Ilustracija

- Nezavršena kuća u Jovcu, pored glavnog puta. Čvrsta gradnja!

Za 600 evra manje odnosno 8.900 evra prodaje se kuća u Dobrom polju u Boljevcu i to 228 evra po kvadratu.

- Prodaje se stara kuća 39 kvadrata sa dve prostorije i tremom, sa pomoćnim objektima (22 kvadrata plus 29 kvadrata). Na imanju imate struju, bunar, dva prilaza, zapadno orjentisano, na nadmorskoj visini od 370 metara.

Bonus video:

02:41

JEDINI SAJT ZA NEKRETNINE KOJI ĆE VAM IKADA TREBATI: Najveća ponuda, najbolji oglasi, procena fer cene, agencije od poverenja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track