PAR SA DVOJE DECE POVEO BABU DA IM POMAŽE NA LETOVANJU, PA DOŽIVELI ŠOK: Zviznula je dva piva i zahrkala, a pre toga poručila ovo!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

hit

PAR SA DVOJE DECE POVEO BABU DA IM POMAŽE NA LETOVANJU, PA DOŽIVELI ŠOK: Zviznula je dva piva i zahrkala, a pre toga poručila ovo!

Društvo -

Pojedini roditelji koji imaju malu decu često na godišnji odmor povedu i nekog od svojih roditelja, kako bi im oni pomogli oko dece. Međutim, neki se zbog te odluke i gorko pokaju!

Jedna porodica iz Srbije povela je baku na letovanje kako bi im se našla i pritekla u pomoć oko brige o deci, ali ovaj par nije dobio očekivanu pomoć.

- Par sa dvoje dece poveo babu da pomaže, bakuta zviznula dva piva (strogo iz flaše) i zahrkala na ležaljci. Pre toga im odbrusila: "Vi ste ih pravili, vi ih i čuvajte" - napisao je jedan korisnik mreže X.

Ovaj tvit mnoge je nasmejao. Bilo je onih koji su podržali baku, ali i onih koji pružaju podršku roditeljima.

- Poslednja rečenica, ne da nije smešna, nego je bezobrazna. Što da ne pričuva decu svoje dece!? Koliko se ljudi muče da ih dobiju, koliko se te majke iznure od lekova i stresa tokom održavanja trudnoće, da na kraju baba tako izjavi - navodi se u jednom od komentara.

Korisnik koji je podelio ovu objavu naveo je i da baba pomaže dok joj ne pukne film, a da posle naručuje pivo.

Bonus video:

04:37

ZBOG 30 EVRA MANJE ZA LETOVANJE U GRČKOJ POSTAJU ŽRTVE PREVARANATA! Vlasnik agencije: Ovako ćete prepoznati da NEŠTO NIJE U REDU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track