DRAMA SRPSKIH TURISTA NA PUTU DO BUGARSKE Pukla guma na autu, usledio haos po mraku, a onda se pojavio on FOTO
Foto: Ana Paunković

NEPRIJATNA SITUACIJA

DRAMA SRPSKIH TURISTA NA PUTU DO BUGARSKE Pukla guma na autu, usledio haos po mraku, a onda se pojavio on FOTO

Društvo -

Turisti iz Srbije doživeli su neprijatnu situaciju na putu do letovanja u Bugarskoj.

U Fejsbuk grupi Bugarska letovanje opisali su šta im se sve desilo, ali i ko im je pomogao kad su bili u nevolji.

- Želim da podelim sa vama jedno prijatno i jedno neprijatno iskustvo od noćas na auto-putu kod mesta Plovdiv Bugarska nam je pukla guma, pošto smo auto "osigurali", ako se to uopšte može nazvati osiguranjem. Zvali smo da nam izađu u susret tj, da nam pomognu u otklanjanju kvara pošto su za to bili plaćeni. Njihova pitanja su bila: "Je li imate ovo, je li imate ono, slikajte nam, pa lokacija, pa ne tako lokacija sa drugog telefona nego sa vašeg i tako u nedogled sa pozivima. Pritom smo u romingu da bi nam na kraju rekla da vozilo koje bi poslali tek iz Vranja pet, šest sati, a radnja se dešava u 23h što znači auto-put, mrak, dete od dve godine sa nama od osiguranja ništa - navodi se u objavi i dodaje:

letovanje, Bugarska
foto: Printscreen/ Bugarska letovanje

- E, sad dolazi lepši deo dolazi policija koja nas obezbeđuje iz Plovdiva i ljudina kojom treba njihova policija da se ponosi što nosi njihovu značku i što imaju takve ljude koji im obavljaju taj posao i nama čast što nam ga je sam Bog poslao. Gospodin se zove Kostoff.

- Pogledao nam je šta je problem, pokušao je čak da nam on skine točak, ali pošto nismo imali adekvatan ključ nisu uspeli. Pozvao je čoveka koji je došao u roku od 15 minuta zamenio nam je točak, otišao da nam zameni rezervni da imamo za nastavak putovanja pošto nam ta gumka nije bila u upotrebi više obezbedili i drugu gumu. Sve vreme je zabavljao mog sina da se ne bi preplašio i na kraju bez ikakve nadoknade, čak i čovek koji nam je to uradio, nije hteo da uzme novac nijedan rad, ne bi mogli ni da mu se odužimo, ma šta god dali. Želim javno da se zahvalim i da kažem da još ima ovakvih ljudi koji hvala Bogu da postoje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track