BUDUĆA MLADA ŠOKIRALA PITANJEM: "Neprijatno mi je ali tako je kako je! Gosti mogu doći i bez koverte, ali bez dece obavezno!"
Ilustracija, Foto: Shutterstock

uslovi

BUDUĆA MLADA ŠOKIRALA PITANJEM: "Neprijatno mi je ali tako je kako je! Gosti mogu doći i bez koverte, ali bez dece obavezno!"

Društvo -

U poslednje vreme sve više mladenaca ima određene zahteve za svoje zvanice.

Neki od njih šokirali su kako goste, tako i korisnike društvenih mreža. Sve više mladenaca u Srbiji organizuje svadbe i veselja na kojima deca nisu dobrodošla.

- Kako na kulturan način napisati na pozivnici za venčanje da mala deca nisu dobrodošla? Toliko mi je neprijatno, ali tako je kako je - upitala je jedna korisnica mreže X.

Pojedini korisnici nekadašnjeg Tvitera su je osudili, dok je bilo i onih koji su joj pružili podršku.

U jednom od komentara buduća mlada objasnila je da ona voli decu, ali da želi da se taj dan njihovi roditelji opuste i lepo provedu.

- Svadbu želim bez male dece jer ne želim da mi neko uskače u kadar za prvi ples npr, takođe želim da se roditelji bar jedno veče opuste i uživaju. Čisto da napomenem da će na pozivnici pisati i da ne moraju da daju pare u koverti, nego mogu da dođu i bez poklona čak - dodala je ona.

Jedna korisnica navela je i da ne vidi razlog zašto bi se neko ljutio zbog toga.

- Ne znam zašto se ljudi ljute, pa svako ima pravo na svoje želje. Što bi sad mene vrieđalo ako ti ne želiš decu na svadbi. Pa šta, ne želiš sve okej. Možda želiš svadbu bez muzike i to je okej, al eto i za to bi nekog napali - navodi se u jednom od komentara.

Bonus video:

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track