ALTA BANKA DRUGU GODINU ZA REDOM PONOSNI SPONZOR NIŠVILLE JAZZ FESTIVALA
Foto: Promo

ALTA BANKA DRUGU GODINU ZA REDOM PONOSNI SPONZOR NIŠVILLE JAZZ FESTIVALA

Društvo -

ALTA banka, već drugu godinu za redom, ponosni je sponzor internacionalnog Nišville Jazz Festivala, koji se ove godine održava od 15. do 18. avgusta na prostoru Platoa niške Tvrđave.

„Programi društveno odgovornog poslovanja, fundamentalni su stub poslovanja ALTA banke. Zbog toga smo vrlo ponosni što imamo priliku da po drugi put podržimo Niš i njegovu kulturnu scenu na ovaj način. Nedavno smo obeležili prvu godinu rada ekspoziture u Nišu, a naša iskrena posvećenost unapređenju zajednica u kojima poslujemo reflektuje se upravo kroz ovakve aktivnosti“, izjavila je direktorka ekspoziture ALTA banke u Nišu, Sandra Dejanović.

Nišville Jazz Festivala, od svog osnivanja neguje vrednosti multikulturalnosti i prefinjen muzički ukus pojedinaca okupljajući najpoznatija imena domaće i svetske džez scene, ali i publiku iz svih krajeva sveta, te sa razlogom nosi titulu najposećenijeg džez festivala jugoistočne Evrope. Kao posvećen član zajednice u Nišu, ALTA banka sa velikim zadovoljstvom doprinosi njenom razvoju, aktivno učestvujući u promociji kulture i umetnosti ovog grada.

Posetioci festivala, pored uživanja u muzičkom programu, imaće mogućnost da posete štand ALTA banke i sa iskusnim bankarskim savetnicima popričaju o svim uslugama koje Banka nudi, kao i da učestvuju u nagradnom konkursu „Točak znanja“ i na taj način osvoje nagrade.

Vaša ALTA banka.

STABILNA, SIGURNA I JAKA

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track