Otac nestalog Nemanje Avramova za Kurir: Moj sin ima problema, bio je pretučen, u strahu sam za njega!
Foto: Društvene mreže

hitan apel!

Otac nestalog Nemanje Avramova za Kurir: Moj sin ima problema, bio je pretučen, u strahu sam za njega!

Društvo -

Nemanja Avramov (25) iz sela Progar nadomak Surčina, nestao je nakon što se u utorak kasno uveče poslednjim autobusom uputio ka Staroj Pazovi. Njegov otac oglasio se za Kurir, očajan zbog nestanka sina, moli za pomoć sve koji su ga videli ili bi imali ikakvu informaciju o tome gde bi Nemanja mogao biti.

- U noći između utorka i srede, moj sin je izašao iz kuće i seo u poslednji autobus koji odavde kreće nešto malo posle ponoći, a nakon toga se nije vratio kući. Očajni smo, ne znamo šta da mislimo, nestanak smo odmah prijavili policiji, molim se samo da mi se vrati zdrav - kaže za Kurir otac mladića, Slavko Avramov.

Nestali mladić
Nestali mladićfoto: Društvene mreže

Inače, Slavko nam je objasnio da je odmah kontaktirao i vozača autobusa sa kojim je Nemanja putovao to veče, s obzirom na to da je selo u kom žive malo mesto, svi se dobro znaju.

- Zvao sam vozača, rekao mi je da je Nemanja seo u autobus kada ga je pitao: "Gde ćeš druže sad?", Nemanja je odgovorio "da ide malo da odmori mozak" i da je krenuo do nekog druga koji živi u Staroj Pazovi - kaže Slavko i dodaje da više ni sam ne zna koga da zove i gde da traži sina.

- Ne poznajem nijednog druga kojeg ima u Staroj Pazovi, štaviše, poslednje dve godine slabo se i družio sa bilo kim. Još otkad su ga pretukli zbog neke devojke, zadobio je teške povrede bio i od tada ga vodimo po bolnicama.

Kako nam je ispričao potreseni otac, Nemanja ima problema od trenutka kad je dobio batine, kako zbog povreda, tako i zbog lošeg spavanja i noćnih mori. Porodica je iz tog razloga u još većem strahu i moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave na broj telefona +381638279034.

- Premoren sam zbog svih ovih muka, više ne znam ni gde da ga tražim, samo da mi se sin vrati živ i zdrav. Ranije se dešavalo da ode uveče iz sela, ali ujutru se vrati, nikada se nije desilo ovako nešto. Ne znam šta da mislim - zakljućio je Slavko i dodao da je Nemanja već neko vreme u potrazi za poslom, on je bagerista po struci, stoga moli sve građevinske firme da ga kontaktiraju ukoliko se Nemanja javljao nekome od njih.

Bonus video:

03:53

NEMA MI SINA NIGDE, NESTAO JE SA DRUGOM Majka tinejdžera očajna: Šta god da je uradio, molim ga da se vrati kući

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track