Misterija nestanka Beograđanke u Španiji: Ratke nema mesec dana, majka otkrila detalje, u sve se uključuje i Interpol
Foto: Printscreen/Facebook

Misterija nestanka Beograđanke u Španiji: Ratke nema mesec dana, majka otkrila detalje, u sve se uključuje i Interpol

Društvo -

Ratka Jovanović iz naselja Progar nestala je krajem juna u Malagi u Španiji gde je otišla kod svog dečka Nikole. Poslednji put su njeni najbliži sa njom su imali kontakt 23. juna kada se javila da je stigla, nakon čega joj se izgubio svaki trag. Kako se saznaje, policiji su nestanak pre mesec dana prijavile njene komšije, a zatim i majka.

Prema nezvaničnim informacijama, u potragu za nestalom Beograđankom bi trebalo da se uključi i Interpol.

Kako je Marica, Ratkina prijateljica, rekla ona se 22. juna javila iz Budimpešte gde je čekala avion za Malagu, nakon čega je 23. juna javila da je stigla. Nakon toga, Ratka nije više odgovarala na poruke i pozive.

Ratka Jovanović, Malaga, Španija
foto: Privatna arhiva

- U prvi mah to nije bilo čudno pošto je Ratka znala da se ne javi po nekoliko dana. Posle sam počela da brinem - rekla je Marica.

- Poslednji put kad sam je zvala na Viber 27. jula je zvonilo, ali se nije javljala. Posle, 1. avgusta, kada sam je opet zvala, pisalo mi je da nema Viber, a na Telegramu je viđena 16. jula - rekla je Marica.

Ratkina drugarica Svetlana navodi da oni sa njom nemaju kontakt mesec dana.

- Prvo smo mislile da je možda izgubila telefon da bi pre tri dana do nas došla vest da je ona nestala - kaže Svetlana.

Ratka je, prema rečima Marice, otišla kod dečka Nikole, koji je iz Beograda, a koji se, kako je prijateljima rekla Ratka, u Malagi bavi nekretninama.

- On je rođen u oktobru 1972. godine. Ovde ima oca koji je bivše vojno lice i sestru. Ja sam mu poslala poruku na Instagramu, ali mi nikad nije odgovorio - kaže Marica.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track