Drama na graničnom prelazu! Uspaničeni muškarac išao od auta do auta, tražio da se sklone - Imao odličan razlog: Evo šta se desilo
Foto: Ana Paunković

Drama na graničnom prelazu! Uspaničeni muškarac išao od auta do auta, tražio da se sklone - Imao odličan razlog: Evo šta se desilo

Društvo -

"Brate molim te je l' možeš da se pomeriš, žena mi se porađa"! Ovim rečima je sinoć nepoznati muškarac na graničnom prelazu Šepak molio da ga propuste, a putnici zaglavljeni u kolonama nisu ni slutili da će prisustvovati ovakvoj sceni.

Brzom reakcijom policije čovek je uspeo da preveze ženu do bolnice u Loznici, gde se ona i porodila i donela na svet zdravo i lepo dete. Ove lepe vesti je potvrdila novopečena tetka.

- Rodila se tetkina cura. Živa i zdrava nam bila - rekla je tetka.

Podsetimo, muškarac je istrčao iz audija i išao od vozača do vozača. Ljudi su se masovno sklanjali i pravili prostor, a policajci iz Bosne su brzo reagovali i raščistili gužvu. Potom su javili i kolegama iz Loznice šta se dešava, pa je kolona brzo "uklonjena" da bi prošao muškarac sa trudnicom kojoj je porođaj krenuo.

Na svu sreću, sve je prošlo u najboljem redu. Rodila se preslatka devojčica, posle brze i uspešne procedure u bolnici u Loznici.

- Prepala sam se kad sam pročitala naslov na portalu, jer mi je muž poslao skrinovano sliku graničnog prelaza. Odmah sam pomislila da su možda oni u pitanju, moj brat i snajka. Posle mi je brat javio - kaže tetka.

- Hvala Bogu, sve je prošlo dobro, beba i mama su dobro - dodala je ona.

(Kurir.rs/Telegraf/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

03:30

POROĐAJ KOD KUĆE JE MOGUĆ, NIKADA NEĆU ZABORAVITI TAJ TRENUTAK! Brazilac otkrio: Sve je krenulo od drugaričinog pitanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track