Milica obišla čuveno letovalište gde se okuplja svetski džet set: Otkrila kako ga povoljno možete obići! (VIDEO)
Foto: Printscreen TikTok

putovanje

Milica obišla čuveno letovalište gde se okuplja svetski džet set: Otkrila kako ga povoljno možete obići! (VIDEO)

Društvo -

Mnogi maštaju o tome da posete jedno od najlepših letovališta u Italiji Portofino.

Milica Vuković imala je tu sreću, a otkrila je kako je povoljno obišla ovo čuveno letovalište.

- Za početak letela sam od Beograda do Bergama i povratna karta je koštala 100 evra. Potom, shuttle bus od aerodroma do Milana bio je 10 evra po pravcu. Smeštaj u Milanu je izašao 120 evra po noći za dve osobe. E sad, da biste došli do Portofina, potrebno je da uhvatete voz od Milana pa do grada Santa Margherita Ligure - navela je Milica na Tiktoku.

@milicawoo Kako povoljno obići Portofino 🌊🇮🇹 Ovo je zasigurno bila jedna od najinteresantnijih letnjih avantura, a moj omiljeni @NUII Ice Cream je bio sastavni deo ovog putovanja. U Italiji sam sad po prvi put probala ukus mango i kokos i definitivno je bio pravi izbor za slatko osveženje. 🥭🥥 Da li vam je Portofino na putničkoj listi želja? 🗺️ #portofino #nuii #nuiiicecreamadventure #italy #travelgram #fy ♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

Sama vožnja traje oko 2,5 sata, a povratna karta je 40 evra.

- Odavde se zatim preseda na brodić ili autobus koji direktno vozi do Portofina i cena karte je 5 evra. Autobus ide prilično često, a vožnja traje oko 20 minuta. Nakon ove uzbudljive avanture, stiže se u čarobni Portofino, koji važi za jedno od najekskluzivnijih letovališta u Italiji, gde se okuplja svetski džet set. Ono što me posebno obradovalo jeste što sam pronašla svoj omiljeni sladoled, pa sam mogla da se osvežim i pojedem ga u miru sa najlepšim pogledom - ispričala je ona.

Bonus video:

11:36

Korisne aplikacije za putovanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track