Pojedini putnici nece da doplate više novca kako bi u avionu sedeli pored partnera, već na kvarno zauzimaju tuđa sedišta!

To je nedavno učinila i jedna žena iz Srbije.

- Žena u avionu mi zauzela mesto i kaže: "Idi sedi u osmi red, moj muž će ovde!" Ha ha, ne razumeš koliko neće - napisala je jedna korisnica mreže X.

Pojedini korisnici su se pitala zašto joj nije izašla u susret, a kako je objasnila učinila bi joj da nije bila neljubazna i nevaspitana.

- Uopšte ne znam šta se dešava sa ljudima. Nije mi to normalno ni u međugradskom busu (ako su mesta numerisana), kamoli u avionu. A sve više čujem za takve situacije, a i sama sam imala situaciju gde me gospođa ubeđuje “da sednemo gde želimo" - navodi se u jednom od komentara.

Neki su tražili da menjaju mesta jer "vole da sede pored prozora".

- Zašto gospođa nije platila sedište da sedi s mužem ako joj se sa istim sedi. Uvek sebi bukiram sedište unapred gde ja želim i bez pardona ću vrlo rado onog ko sedne sa istog izbaciti - glasi jedan komentar.

Bonus video:

Kurir televizija PANIKA! PILOTI ZASPALI ZA KOMANDAMA, AVION SA 150 PUTNIKA LUTAO PO NEBU! Ignjatović: Radili su do granica izdržljivosti kao roblje