Gorštak Dane dobio zabranu prilaska ženi! Isplivali novi detalji, otkriveno kada je Kristina tačno napustila vanbračnu zajednicu
Foto: Youtube Printscreen/Hype TV

Gorštak Dane dobio zabranu prilaska ženi! Isplivali novi detalji, otkriveno kada je Kristina tačno napustila vanbračnu zajednicu

Društvo -

Kristina Salković na društvenim mrežama optužila je svog bivšeg partnera sa kojim ima dete, gorštaka Daneta Bijorca i njegovu majku, da su je maltretirali, trovali, zlostavljali, psihički maltretirali, a kako se nezvanično saznaje ona ga je prijavila policiji 2022. godine!

Kako se nezvanično saznaje, policija je odmah tada, pre dakle 2 godine, postupila protiv njega i izrekla meru zabrane prilaska. Kristina je tada napustila vanbračnu zajednicu i državu Srbiju i od tada se nije vraćala.

Podsetimo, Kristina je pobegla od kuće i iz Sarajeva došla na Goliju gde je sa Danetom na planini živela nekoliko godina i dobila dete sa njim.

Potom su krenule stravične optužbe među kojima i ona da je "zaradila" neizlečivo oboljenje creva.

"Terali su me da se snimam medije da bi dobijala donaciju za lečenje, a onda su sav taj novac trošili na sebe. Njegova majka me je maltretirala i otrovala", rekla je ona.

Kristina je završila u bolnici, a samo dan nakon napuštanja zdravstvene ustanove njena majka Jasna Salković Bajrić ispričala je da je po dolasku iz Sarajeva u posetu, ćerku zatekla u katastrofalnom stanju te da je podsećala na mrtvaca.

"Danetova majka ju je držala zaključanu u kući na visokoj temperaturi, a onda je nastao i okršaj. Danetova majka je nasrnula na nju, reagovala je i policija", rekla je ona tada.

Inače, povodom svega se oglasio Danetov rođak koji je rekao da Kristinine tvrdnje nisu tačne i da on nikada nije prijavio Kristinu.

Dane je takođe za Telegraf rekao da je sve nameštaljka Kristine i njene majke kako bi otišla muškarcu s kojim je bila ranije! Dane se tim povodom još nije oglašavao.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

06:21

GORŠTAK SA GOLIJE: IMAĆEMO DECE KOLIKO BOG DA! Treba prezimiti s bebom, sve je skupo ko Svetog Petra kajgana, PRODAĆU VOLOVE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track