"Zovu me mladi da vodimo ljubav i da ih vodim na letovanje!" Haos u emisiji nakon izjava penzionerki, voditeljka van sebe
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

"Zovu me mladi da vodimo ljubav i da ih vodim na letovanje!" Haos u emisiji nakon izjava penzionerki, voditeljka van sebe

Društvo -

U emisiji "Ni pet ni šest", gosti su bile dve žene koje su otvoreno i bez ustezanja govorile o neprijatnim, ali i neočekivanim situacijama u kojima su se našle zbog pažnje mlađih muškaraca.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Marija Simić, domaćica, i Smilja Stanković iz udruženja "Mimoza" podelile su sa gledateljima svoja iskustva, koja su istovremeno šokirala gledaoce.

"Kod mene nema naslona!" - Marija Simić je samouvereno izjavila da kod nje nema "naslanjanja" na penziju ili stan.

- Dođe meni jedan gospodin i kaže, 'Ja bih se uselio kod tebe.' Ja ga pitam zašto, a on kaže, 'Ti si tako lepa.' Za tri dana se zaljubio i odlepio. Kaže, 'Sinu da obezbedim sobu, da se prošire.' Ja mu kažem, 'Jedino možeš da ideš preko terase - opisala je Marija uz smeh, dodajući da je odgovorila kako će ga baciti preko terase.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Voditeljka, zatečena otvorenošću sagovornica, pitala je šta mladi muškarci zapravo žele od njih.

- Mladi hoće da vode ljubav! - odgovorila je Marija bez ustručavanja, dodajući da mnogi mladi muškarci pokušavaju da se ogrebu za finansije i udobnost koje starije žene mogu da pruže.

Smilja Stanković je sa smehom dodala svoje iskustvo, govoreći o 40-godišnjacima koji se interesuju za nju:

- Kažem dečko, ja mogu da te rodim, bre, si ti normalan? Oni hoće da vodimo ljubav, da ih vodimo na letovanje i finansiramo - rekla je.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Smilja je istakla da mladi često ciljaju na starije žene jer očekuju materijalne beneficije.

- Oni misle, ako ja imam stan, imam penziju, tu će malo da se ogrebe. A mlade žene nemaju ništa, one očekuju od njih da plate piće, urede nokte, kupe maskaru - objasnila je Smilja.

02:52

Zovu me mladi da vodimo ljubav i da ih vodim na letovanje! Haos u emisiji nakon izjava penzionerki, voditeljka van sebe

Na kraju razgovora, sagovornice su se složile da slična situacija postoji i među ženama koje traže "sigurnu luku".

- Žene isto gledaju kome će da se uvale - zaključila je Smilja, naglašavajući da je realnost takva da se mnogi, bez obzira na pol, vode interesima.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

07:41

HAOS U EMISIJI, VENDI JAHALA VODITELJA! Rekla Eri da je razmazio devojku, a on joj ZAPRETIO: HOĆEŠ SAD DA TE GAĐAM PATIKOM! LUDILO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track