Aleksandar posetio Jordan pa otkrio šta ga je razočaralo: Rekao prodavcu da neće da kupi maramu, pa ga gađao! (VIDEO)
Foto: Printscreen TikTok

ŠOK

Aleksandar posetio Jordan pa otkrio šta ga je razočaralo: Rekao prodavcu da neće da kupi maramu, pa ga gađao! (VIDEO)

Društvo -

Travel bloger Aleksandar nedavno je posetio Jordan i otkrio šta ga je to šokiralo!

Zaustavila ga je saobraćajna policija, a njihova reakcija za Aleksandra je bila šok.

- Da li verujete da mi mi u ovoj državi saobraćajna policija nije tražila ni dokumenta, a uz to su neverovatno ljubazni i nasmejani? Ovo je bio moj prvi šok. Iz Amana smo nastavili dalje ka Džerašu - naveo je on u jednom od svojih video-snimaka na Tiktoku.

@mozeialex Part 2 🇯🇴 | Kako vi izlazite na kraj sa napornim prodavcima? #fyp #foryou #balkan #putovanje #jordan #jerash ♬ Mysterious and sad BGM(1120058) - S and N

Potom je otkrio šta mu se nije svidelo.

- Treba da budete spremni da prodavci znaju da budu prenaporni. Ne znači, pitaj me još deset puta. Na primer kažete da nećete da kupite maramu oni bace na vas i kažu: "Nema ne!" Inače, Džeraš se smatra jednim od najvećih i najočuvanijih lokaliteta grčke i rimske arhitekture na svetu - naveo je Aleksandar.

Dodao je da će ljubitelji istorije, ali i mačaka, uživati.

- Ono što mi je najfascinantnije kad je u pitanju Jordan je to što svaka sledeća lokacija koju ćete videti ostavlja bez daha. Malo smo uživali i u sviranju gajdi i u bubnjeva lokalaca u južnom pozorištu. Obavezno obratite pažnju dok vozite oko naseljenih mesta, jer ima nevidljivih, ležećih policajaca, da ne biste leteli kao ja - zaključio je on.

Bonus video:

11:36

Korisne aplikacije za putovanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track