HUMANITARNA AKCIJA! Udruženje policajaca i građana pružili podršku žrtvama nasilja - evo i na koji način
Foto: Shutterstock

HUMANITARNA AKCIJA! Udruženje policajaca i građana pružili podršku žrtvama nasilja - evo i na koji način

Društvo -

Humanitarna akcija u organizaciji Udruženja policajaca i građana "Bezbedna zajednica" koja je trajala dva meseca je završena, a haljinu koju je dizajnirala policijska službenica i članica, Mirjana Mijailović predata je frizerskom salon KULT iz Beograda, čiji je vlasnik dao najveću ponudu.

Za naš portal dizajnerka i policajka Mirjana Mijailović kaže da je zadovoljna odzivom ljudi i da su akciju podržali policijski službenici, frizerski i kozmetički saloni, pekare i drugi pojedinci koji su iskazali svoju humanost i saosećajnost.

- U ponedeljak 19.08.2024. godine izvršili smo svečanu primopredaju haljine gde su bili prisutni svi učesnici akcije, kaže Mirjana i naglašava da od samog početka aukcije sva sredstva su usmerena "Udruženju žrtava nasilja Hajr" iz Beograda.

Ova talentovana i humana policajka koja čuva ulice Novog Sada kaže da su svi učesnici humanitarne aukcije dali su svoj značajan doprinos, što je doprinelo izuzetnom uspehu cele akcije.

Upravo je prema Mirjaninim rečima velikodušnost i angažman dalo za rezultat mnogo više nego što su očekivali, kao i da he to jako bitan pokazatelj koliko zajedništvo i solidarnost mogu promeniti svet na bolje.

Haljina kao simbol podrške ženama žrtvama nasilja Mirjana ističe koliko je zahvalna i srećna što će upravo njeno umetničko delo - haljina biti izloženo kao simbol podrške ženama žrtvama nasilja.

- Ponosna sam i ispunjena radošću što kroz svoju umetnost mogu da doprinesem podizanju svesti i pružanju podrške onima kojima je to najpotrebnije. Beskrajno sam zahvalna svojim kolegama iz Udruženja policajaca i građana "Bezbedna zajednica" i srećna sam što smo jedan jako dobar tim. Haljina je kreirana sa ljubavlju, empatijom i posvećenošću, zahvaljujući saradnicima iz Udruženja, njihovom trudu zajedno smo doveli do toga da haljina ide putem emocija sa kojima je kreirana i dodje u ruke čoveka koji je pokazao najveće srce, kaže Mirjana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track