Danas se oglasilo i prvo školsko zvono, a da li je sve spremno za početak nastave istraživala je novinarka Kurira Ksenija Stojiljković sa predsednikom opštine Stari grad, Radoslavom Marjanovićem.

OVE GODINE JEDNO ODELJENJE VIŠE U OŠ SKADARLIJA

Mirjana Sloboda, diretorka OŠ Skadarlija je za Kurir rekla sledeće o početku nove školske godine:

screenshot-6.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

- Sve je spremno za današnji početak nove školske godine, ali i za prijem đaka prvaka, koji se u svakoj školi na poseban način dočekaju. Ove godine, u prvom razredu, imamo četiri odeljenja, dakle jedno više, odnosno 88 učenika, a mi smo za njih priredili posebne uslove, programe, kojima želimo da im obeležimo početak školovanja.

Opština Stari grad je organizovala i obezbedila posebne poklone za đake prvake, a Marjanović je odgonetnuo šta će sve to novopolaznici dobiti:

Kurir televizija "Ukupno 569 đaka će dobiti znak dobrodošlice" Direktor opštine Stari Grad za Kurir otkrio šta se sve krije u poklon rancu

- Mi tradicionalno, već četvrtu godinu zaredom, obezbeđujemo poklon rančeve za sve đake prvake s opštine Stari grad, ukupno 569 đaka prvaka će dobiti jedan mali poklon dobrodošlice. Na ovaj način želimo simbolično da podržimo početak njihovog školovanja i da roditeljima poželimo srećan i uspešan početak skolovanja njihove dece. U ovim rančevima je obezbeđen školski pribor, sve ono što je đacima prvacima potrebno. Pokazalo se da ova akcija, ali i mnoge druge kada su besplatni programi namenjeni deci, je veoma važno za njihov razvoj, napredovanje, učenje...

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir TV U KNJIŽARAMA PUNE RUKE POSLA! Evo kakve su cene svezaka, pernica i pribora: U odnosu na prošlu godinu RODITELJI TRAŽE NASKUPLJE