UZNEMIRUJUĆE! Dečak(10) iz Trstenika brutalno zlostavlja i ubija mače! Svedok za Kurir otkriva: Gazio ga je do smrti (video)
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

UZNEMIRUJUĆE! Dečak(10) iz Trstenika brutalno zlostavlja i ubija mače! Svedok za Kurir otkriva: Gazio ga je do smrti (video)

Društvo -

U Trsteniku se dogodio strašan i uznemirujući slučaj koji je potresao celu zajednicu. Na društvenim mrežama pojavio se snimak brutalnog zlostavljanja mačeta, a ono što ovaj događaj čini još jezivijim jeste činjenica da je zlostavljač dečak od samo deset godina.

00:15

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Dečak(10) iz Trstenika brutalno zlostavlja i ubija mače

Prema rečima svedoka, Aleksandre Đorđević, ovo je bila nevina životinja koju su stanovnici kvarta zdušno negovali i lečili, s ljubavlju posmatrajući kako se oporavlja.

- To je bilo maleno, žuto mače koje smo hranili i lečili. Bilo je bolesljivo, ali taman je počelo da se oporavlja. Bilo je pravo zadovoljstvo gledati ga kako se igra kod zgrade. Međutim, sve se promenilo kada me drugarica sinoć pozvala i rekla da je mače mrtvo. Prvo sam pomislila da je nastradalo od nekog virusa, ona je pomislila da je u nekoj nesreći, ali ono što je snimak otkrio je daleko strašnije.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Aleksandra opisuje kako su ona i ostali stanari ostali zgroženi i šokirani nakon što su pregledali snimak sa sigurnosne kamere.

- Dečak, naravno, neću pominjati njegovo ime, uzeo je mače i šutnuo ga kao loptu, visoko u vazduh. Kada je mače palo, on se samo malo sklonio, a onda se vratio i bez imalo saosećanja nastavio da ga šutira, muči, i na kraju ga gazio dok ga nije usmrtio. To nije bio mali dečak, već dete od deset godina. Svi smo u šoku, cela zajednica je u neverici. Policija, kad je došla, nisam mogla da ne primetim kako su i oni bili užasnuti onim što su videli.

Prema njenim rečima, dečak se nakon zločina ponašao kao da se ništa nije dogodilo.

- Posle tog čina, otišao je mrtav hladan, presvukao majicu, verovatno da sakrije tragove krvi, i nastavio da se igra sa drugom decom na igralištu. Ovo je zaista strašno, a razgovarala sam i sa njegovim ocem, koji je takođe u šoku. Čula sam od druge dece da je dečak već ranije pokazivao takvo nasilno ponašanje prema životinjama, ali to, nažalost, nije prijavljeno.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:54

NATAŠI UGINUO PAS OD TROVANJA TOKOM ŠETNJE: Posle deset sekundi krenula joj pena na usta! Šokantno nasilje nad životinjama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track