U jednoj osnovnoj školi u Prokuplju juče je učenik petog razreda bacio staru klupu na nastavnika.

Tako mu je naneo teške telesne povrede, te je nastavniku polomljen prst na nozi. Reč je o nastavniku koji sledeće godine ide u penziju.

U Prokuplju nalazila se novinarka Kurira Biljana Roganović, koja je za "Puls Srbije" rekla više o ovom incidentu.

Kurir televizija "Bacio je klupu na nastavnika, pa ga gađao stolicom" Kurir uživo: Taj učenik je ranije uradio isti incident, evo šta mu sledi

- Nažalost, u dvorištu škole smo gde se dogodio incident na jednom času kada je učenik, iz zasad nepoznatih razloga, bacio prvo klupu na nastavnika, koji se sagnuo da ukloni tu klupu sa svog prsta, a preko leđa mu je preletela i stolica. Inače, upravo se završeno i nastavničko veće, na kojem su prisustvovali svi radnici škole, a zaključak je da su osudili ovo nasilje i da su preporučili nadležnima da se ukaže pomoć učeniku, koji je trenutno suspendovan, dakle ne pohađa nastavu, a protiv njega je pokrenut postupak. Uključene su sve nadležne institucije - započela je Roganović, pa nastavila:

U toku dana očekujemo saopštenje od ministarstva prosvete zbog ovog događaja. Mi smo se čuli i sa samim nastavnikom, koji nije hteo da govori za medije, samo je rekao da je u jako teškom stanju, ne samo zdravstvenom, već i psihičkom i da je trenutno na bolovanju što je i očekivano. Njemu je ušivena rana, ali prelom tih kostiju na prstu su aktivni i zasad ne znamo kakvo će njegovo stanje biti. Taj učenik je došao iz druge osnovne škole jer je i tamo bilo incidenata, pa je promenio školu i ambijent. Tokom ove dve godine sa njim se dosta radilo, ali i prošle godine se dogodio incident, kada je isto bacio klupu, i tada je bio suspendovan, pa je pohađao nastavu preko interneta.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir televizija "DECA NAM GLEDAJU KAKO SE NASILNICI NEKAŽNJENO IZVUKU I ONDA IM JE TO NORMALNO" Zbog čega svako drugo dete OPRAVDAVA NASILJE?