Vule A, povratnik iz sela Gornji Dragoljevac u opštiniIstok, koji je nestao 28. avgusta, pronađen je živ i nalazi se na lečenju u Beogradu.

Njegova sestra, Dragana, potvrdila je tu informaciju za Radio Goraždevac, čime je okončana višednevna neizvesnost o njegovom nestanku.

“Vule je živ i trenutno je pod nadzorom lekara u Beogradu, gde se leči. Porodica je sada konačno smirena nakon dana neizvesnosti,” izjavila je njegova sestra.

Vule nema mobilni telefon a poslednji put je viđen kada je posetio lokalnu ambulantu u selu Osojane. Njega je tada prema rečima komšije vozio beli taksi.

Da ima naznaka da je pronađen potvrdio je i njegov komšija Zoran Rajčić rano jutros rekavši za Radio Goraždevac da postoje informacije da je živ i da je na lečenju u Beogradu ali da se informacije proveravaju.

Nestanak Vuleta Ašanina prijavljen je 5. septembra, nakon što je poslednji put viđen u ambulanti u Osojanu 28.08. Njegova iznenadna situacija izazvala je zabrinutost u lokalnoj zajednici, a potraga je sada uspešno završena.

Kurir.rs/Radio Goraždevac