U susret Invictus Challenge trci na Rtnju, Fondacija Mozzart poklanja vikend za dvoje u hotelu „Ramonda“

Invictus Challenge trka po prvi put stiže na Rtanj, a Fondacija Mozzart je tim povodom spremila poseban poklon za pratioce na Instagramu! Nakon Fruške gore i Kopaonika, Mozzartov tim „Nepobedivi“ će osvojiti još jedan planinski vrh – čuveni Šiljak, a sve ljubitelje trka i adrenalina 20. i 21. septembra očekuje nezaboravan vikend na jedinstvenoj prirodnoj piramidi istočne Srbije. U susret ovoj uzbudljivoj avanturi, Fondacija Mozzart na svom Instagram profilu poklanja vikend za dve osobe u poznatom hotelu „Ramonda“!

Svi koji zaprate profile @mozzartfondacija i @ramonda.rtanj i u komentarima taguju osobu sa kojom bi proveli nezaboravan SPA vikend na Rtnju, u igri su za osvajanje nagrade. Poklon vaučer obuhvata dva noćenja za dve osobe na bazi polupansiona, uz mogućnost korišćenja bazena i SPA centra, a može se iskoristiti do kraja juna naredne godine.

image00006.jpg
promo 
foto: Promo

Pratite društvene mreže Fondacije Mozzart u narednom periodu kako biste saznali da li ste baš vi srećni dobitnici vikend relaksacije na Rtnju!

Promo