Užičanka Emilija Todorović je ostvarila svoju dugogodišnju želju – na svoje venčanje je otišla u svom ljubimcu “fići”.

Dok su u svadbenoj pratnji bili “besni automobili” mlada Emilija Todorović i mladoženja Nemanja Lazić na svoje venčanje došli su u žutoj fići, staroj skoro pola veka. Ona je profesorka informatike, a on kondicioni trener odbojkašica “Jedinstva” i košarkaša “Slobode”.

Mladoženja je po svoju mladu doša fićom, koji je umesto registarskih tablica imao Emilija i Nemanja, a donji deo oslikan cvećem, dok su pozadi bili prikačeni baloni. Mlada je sela u svog mezimca, a potom su otišli u opštinu da se venčaju.

Privatna Arhiva E, ovo još uvek nismo videli! Snimak sa svadbe u Užicu mnoge ostavio bez teksta, pa ovo je HIT! (VIDEO)

Ema i fića su nerazdvojni odavno. Pregazili su zajedno hiljade kilometara, a Ema je odavno planirala venčanje u kome će doći u fići.

– U poslednje vreme je trend iznajmiti baš ovaj automobil za venčanje, tako da je moj odgovor „zašto da ne”. S tim što će u mom slučaju mlada da vozi – govorila je Ema pre venčanja, ali je ipak u ovom slučaju mladoženja vozio.

Zasluge za to što je „fića” u odličnom stanju pripadaju Emilijinom ocu Predragu. Uložio je pare da zameni sve što je bilo potrebno, tako da je fića stara 46 godina danas u odličnom stanju. Jedan zaljubljenik u „fiće” nudio mu je 2.000 evra, ali, kako je Ema rekla, nema tih para za koje bi ga prodali.

Fiću je u stvari nasledila od dede, a prvi put kao vozač sela je u nju 2013. godine. Znaju Užičani za nju i njenu fiću, pa joj često i mašu. I pored sada modernih automobila, fića je za nju bez konkurencije. Zato i na ovaj svečani dan, fića nije imao konkurenciju.