Čovek je bezuspešno pokušavao da svoj čamac skloni na sigurno sa uzburkanog mora, ali nikako nije uspevao. Talasi su gliser podizali, zapljuskivali i na kraju tako jako udarili da je muškarac završio u vodi.

Tu dramu i "borbu čoveka i prirode", kako je napisano u opisu videa na Fejbuku, posmatrale su sa mola još dve osobe. Ogromi talas jednu od njih je takođe povukao u nemirno more. Ne piše gde se ovaj nemili događaj odigrao, ali među brojnim komentarima da se pretpostaviti da je u pitanju hrvatsko poluostrvo Pelješac i da su svi akteri ove drame prošli bez ozbiljnijih povreda.

Talasi su bili nemilosrdnifoto: Printscreen

- Uvek se pitam kad dođe sezona i svi moreplovci, čast izuzecima, krenu na more... To veže barku, gliser ili šta već kao da veže kozu. Pod hitno uvesti praktični de polaganja za voditelje brodica,jer ovo više nema smisla. Svaka šuša može proći usmeni. Zamislite da se u auto-školi polaže samo pismeni. Pametnom dosta! - glasio je jedan od komentara.

Nizale i sledeće misli: "Sirotinja tih problema nema", "A da mu neko pomogne, baci neki kanap, ništa od toga, bitno da se snimi", "A vidi ovu sa perajama na obali i čeka ga, pa i ona odleti u more", "Da li ovi ljudi imaju pameti", "I kažu čovek najpametnije biće?!", "Šta je išao na čamac, javljaju danima da će biti nevremena, pa sad neka se spasava sam"...