Ministar saobraćaja konačno napustio gostinsku kuću Miće Jovanovića, u kojoj je živeo godinu i po dana, a u selidbi mu pomagali pevačica Ana Bekuta i njen sin

BEOGRAD - Drago i žao!
Milutin Mrkonjić, ministar saobraćaja, juče se iselio iz gostinske kuće Miće Jovanovića, vlasnika Univerziteta Megatrend, a u selidbi su mi pomagali pevačica Ana Bekuta i njen sin, saznaje Kurir.

- Nisam bio kod kuće kad se Mrka selio, ali tačno je da više nije u mojoj kući na Senjaku - potvrdio za Kurir Jovanović i dodao da nije očekivao da će njegov dugogodišnji prijatelj tako brzo napustiti kuću.

On dodaje da se ministar iselio, a u tome su mu pomogli Bekuta i njen sin, koji je dovezao kombi.
- Ljudi iz obezbeđenja su mi rekli da je Mrka bio vidno ljut, ali znajući ga, to me uopšte ne čudi. Nisam očekivao da će se tako brzo iseliti, ali eto, sve je bilo gotovo već oko 18 sati. S jedne strane, žao mi je, ali moram da kažem da je i sam kriv za to - rekao je Jovanović i dodao da ga ministar uopšte nije pozvao da mu se javi niti da mu zahvali na besplatnom smeštaju.

Kako je Kurir prvi pisao, ministar se u Jovanovićevu kuću uselio na nekoliko meseci i ostao godinu i po dana. Ne bi se, verovatno, ni sada iselio da se pre dva meseca njih dvojica, posle dugogodišnjeg prijateljstva, nisu posvađali, kao i da Kurir u subotu nije objavio tekst o tome.

(J. R.)


Ministar bez komentara

Pokušali smo da dobijemo komentar i od ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića, ali on nije odgovarao na naš poziv.