- Juče smo u Nišu ispred fondacije “Porodica” uručili prvu donaciju, premijum ultrazvučni aparat u vrednosti od 10.560.000 dinara, koji je namenjen najmlađim pacijentima Univerzitetskog kliničkog centra Niš, primarno onima koji boluju od malignih bolesti ali i ostalim pacijentima koji se leče na Кlinici za pedijatriju UКC Niš - izjavio je estradni umetnik Nikola Rokvić.

Фотографија 3.jpeg
promo 


Tom prilikom Njegovo preosveštenstvo Mitropolit niški Gospodin Arsenije odlikovao jeNikolu Rokvića Ordenom drugog stepena Svetog Romana Džuniskog! Ovaj orden posvećujemo svim porodicama koje čuvaju prave tradicionalne vrednosti, porodice koje se bore da opstanu u ovim izazovnim vremenima!

Фотографија 2 (1).jpeg
promo 


Zahvalni smo svim dragim ljudima koji su učestvovali u ovoj misiji! Najveća radost je što smo pokrenuli jednu divnu priču koja se svakim danom sve više širi i inspiriše i druge da krenu ovim putem!!
Sledeća donacija je namenjena dečijoj onkologiji u Beogradu. Renoviranje dela onkologije je u toku, tako da ćete vrlo brzo biti obavešteni o daljim koracima i donacijama fondacije "Porodica".

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir televizija NIKOLA ROKVIĆ PREPEŠAČIO PREKO 1.000 KILOMETARA ZARAD JEDNOG CILJA! Pevač prikupio novac, ali nije tu stao: Ovo je rezultat njegovog hodočašća