Prošlo je više od tri meseca od kako je četrdesetogodišnji Milan Đorđević iz Niša nestao na izletištu Bojanine vode. Dopisnica Kurira Emilija Andrejević koja prati ovaj slučaj od prvog dana potrage razgovarala je sa Sinišom Đorđevićem, Milanovim ocem. 

Sequence 11.00_32_25_08.Still001.jpg
Kuri televizija 

- Kamere su snimile sva vozila koja su dolazila i vraćala se sa Bojaninih voda kako bi dobili neke informacije. Nisu mogli da našli ništa sumnjivo. Gledali su telefone koji su bili u kolima, laptop i tablet. Kažu da nema ništa što bi ukazivalo na bilo šta sumnjivo. Posle toga inspektor koji je bio zadužen za Milana on je raspoređen na druge zadatke.

Sa svojim sinom Siniša i dalje obilazi Bojanine vode i okolinu u potrazi za Milanom. 

kurir televizija Otac nestalog planinara Milana Đurevića o toku potrage za Kurir : Kamere snimile sva vozila oko Bojaninih voda, postoji mogućnost da je na nekom od ovih mesta

- Ja sa sinom i dalje na deset dana manje više obilazimo Bojanine vode i mesta koja nam deluju sumnjivo. Pored toga obratili smo se našem svešteniku koji je sastavio dopis eparhiji Niškoj, a ona je to prosledila Sinodu Srpske Pravoslavne Crkve koji će da obavesrti sve manastire da se proveri da li se on slučajno nalazi u nekom od manastira. 

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

 Bonus video:

Kurir televizija "ARSEN JE MOŽDA BIO USRED MAFIJAŠKOG OBRAČUNA KAD JE NESTAO" Teorija Bože Spasića nakon apela Nemanjine majke da joj pronađu sina