Jedna Ana, koja na Tik Toku ima nalog "anavojna", ispričala je kako je zbog mesečnog ciklusa dobila otkaz na poslu, a ova njena objava izazvala je buru komentara i žestoku raspravu koja se zahuktala naročito između pripadnika "lepšeg" i "jačeg" pola.

otkaz.png
Tik Tok Printscreen, anavojna 

- Desilo se to da sam se pojavila na poslu i dobila sam ciklus. Imala sam tolike bolove da mi čak ni tableta nije pomogla. Poslala sam gazdarici poruku i otišla kući. Posle toga sam otišla do prodavnice da kupim sve što mi treba, ali gospođa me je videla u tržnom centru i napisala mi poruku: "Jel su ti bolovi popustili hodanjem po tržnom centru?!", a onda posle toga i: "Završila si sa nama" - ispričala je ona i dodala: "Eto, toliko o tome, nek se i ovo nekome desi".

U opisu snimka je dodala: "Da li se ikad ikom ovo desilo? I, zašto žene nemaju slobodan dan mesečno kada dobiju ciklus?".

menstruacija-shutterstock-2337740825.jpg
Shutterstock 

Međutim, ova njena, na prvi pogled, ničim posebno provokativna objava, iznedrila je žustru raspravu u komentarima.

- Videla te da se šetkaš po centru! Ko još kupuje uloške kad već dobije, ne izmotavaj se! - napisao je jedan Dejan u komentarima poručivši ovoj devojci da je jako razmažena.

Momak koji se potpisuje kao Džek se dosetio da žene često otvore i porodiljsko bolovanje, a onda se provode.

- Devojka iz firme otišla na porodiljsko nakon dva meseca trudnoće, a u 8. mesecu trudnoće eno je u svatovima. U štiklama i skače. A kao navodno mora biti kući i održavati trudnoću.

I drugi muškarci su se iščuđavali što nije nekog poslala po to što joj treba i pitali se da li je baš morala da ode u tržni centar.

Sa druge strane, ovu devojku su podržale mnoge žene. Jedna je čak ispričala da je imala ista iskustva.

- Šta je sa ljudima po komentarima?! Devojka je imala jake bolove, pa šta ako je otišla da uzme sve što joj je potrebno?! Gazdarica se jako bahato i bezobrazno ponela, to je suština! - bio je jedan od komentara podrške oko ove teme koja je, po svemu sudeći, uzburkala strasti.

  Bonus video:

TikTok/brielleybelly123 devojka dobila otkaz