Prisetimo se trenutka kada je cela Srbija stala u dve reči: Skeniraj. Pomozi! Kampanju Meridian fondacije za porodilišta, koju su organizovali uz podršku košarkaškog kluba Crvena zvezda Meridianbet i drugih partnera, podržalo je nebrojeno mnogo pojedinaca, kompanija, ljudi dobre volje i velikog srca.

Svi su se ujedinili za ono najvrednije – budućnost. Osluškivali su potrebe porodilišta i klinika za akušerstvo širom zemlje i akciju započeli u Novom Sadu, a njihovoj klinici donirani su klima uređaji, kako bi spremno dočekali naredno leto i visoke temperature.

„Veliku humanitarnu akciju „Skeniraj, pomozi“, započeli smo u Novom Sadu. Imali smo prilike da budemo gosti Kliničkog centra Vojvodine i Klinike za ginekologiju i akušerstvo, kojima smo donirali klima uređaje za potrebe ove zdravstvene ustanove“, izjavio je Stefan Todorović, predstavnik Meridian fondacije.

Ispred Klinike za ginekologiju i akušerstvo, predstavnicima Fondacije, iskazana je velika zahvalnost povodom donacije, a kako se radi o jednoj od najvećih ustanova tog tipa u zemlji i definitivno najfrekventnijoj u Vojvodini, značaj donacije je nemerljiv.

 “Nama je svaki poklon drag, pogotovo ako je od srca, a u ovom slučaju smo uvereni da je tako. Pozivamo sve druge da nam se obrate i da doniraju, koliko budu u mogućnosti“, saopšteno je ispred Klinike za ginekologiju Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine.

Iz Meridian fondacije poručuju da će Kliniku za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, kao jednu od najvažnijih institucija u AP Vojvodini, definitivno i ubuduće posećivati – jer time, kako kažu, ispunjavaju svoju svrhu, te malim doprinosom olakšavaju kako rad zaposlenih u klinici, tako i njihovih pacijentkinja, ali ono što je najvažnije - time pomažu malim, ali pravim herojima koje one donose na svet.

Promo