Ulaganje stečenog kapitala u nekretnine i dalje je jedan od popularnijih vidova investicije. Mnogi naši građani, ali i strani državljani su nakon perioda padnemije korona virusa pohrlili da kupe stanove, kuće, garaže, njive pa i vikendice u seoskim sredinama kako bi pobegli od gradske buke.

Iako su cene stanova u nekim delovima u stagnaciji, cene nekretnina u ruralnim sredinama rastu, ali ipak na oglasima još uvek mogu da se nađu povoljnije opacije. Kurir je pronašao tri kuće koje se prodaju za manje od 10.000 evra.U Gadžinom Hanu prodaje se kuća od 175 kvadrata za 10.000 evra. 

Kuća u Gadžinom Hanu za 10.000 evra

kuca-3.jpg
Shutterstock, Ilustracija 

- Na prodaju kuća suturen, prizemlje isprat. Bruto površin kuće je 174,26 metara kvadratnih i nalazi se na placu 435 kvadrata. Međuspratna konstrukcija je montažna armirano-betonska - fert, debljine 16+4 cm. Kuća se nalazi u selu Jagličje, na pet kilometara od Gadžinog Hana, a na 25 km od Niša. Put do sela je odličan, rađen je pre dve godine. Smeštena je u podnožju Suve Planine. Na dva kilometra nalazi se planinski Vrh Mosor (905 m nadmorske visine ) kao i izletište Bojanine vode. Idealno za ljubitelje prirode i planinarenja. Vazduh je čist, priroda netaknuta. Mir i tišina zagarantovani - navodi se u oglasu.

Jeftina nekretnina blizu Valjeva

srbija.jpg
Shutterstock, Ilustracija 

Među jeftinijim nekretninama na oglasima je i kuća koja se daje za manje od 10.000 evra u selu Donje Leskovice.

- 50 kvadrata na 13 kilometra od centra Valjeva i šest kilometra od manastira Lelić. Kuća se nalazi u centru sela na 500 metara od centra sela, škole i prodavnice. Kuća se nalazi na placu od 40 ari u postupku ozakonjenja i prodaje se isključivo za gotovinu. Kuca je čvrste gradnje i sastoji se od kuhinje, kupatila i dve sobe. Poseduje i pomoćni objekat, štalu za ovce i svinje i na placu je zasađeno 30 šljiva. Asfalt je do kuće. Cena 8.900 evra - napisao je vlasnik.

I u okolini Pirota prodaje se kuća u neposrednoj blizini Stare planine na par kilometara od Bigar vodopada u selu Bazovik.

- Na placu od 20 ari nalaze se tri upisana objekata, porodična kuća 69 kvadrata, pomoćna zgrada 67 kvadrata i 58 kvadrata. Do asfaltnog puta, ima vodu, struja (isključena). Vredi pogledati. Idelano za odmor i opuštanje u prirodi - poručio je vlasnik.

Kurir televizija KURIR TELEVIZIJA ISPRED KUĆE U ZEMUNU GDE JE MUŠKARAC NOŽEM IZBO SUPRUGU! Detalji nesreće: Unuka bila prisutna, sina dočekao horor