Većina garđana Srbije cele godine željno iščekaje da otputuje na more i uživa u kupanju, zalascima sunca na plaži i morskim specijalitetima. Međutim, mnogima tih desetak dana nije dovoljno, te maštaju o tome da poseduju neku nekretninu na moru.

Iako deluje kao san, to, ispostavlja se, uopšte nije nerealno čak ni za "običnog" čoveka.

Turska3.png
Fejsbuk Printscreen 

Naime, stanovi u Grčkoj i Turskoj se, sudeći prema oglasima agencija na društvenim mrežama, mogu naći po vrlo povoljnim cenama. Tako je, na primer, nedavno na fejsbuku osvanuo oglas za divno namešten, luksuzan i prozračan stan u Alanji, u Turskoj. Stan ima 50 kvadrata i prodaje se po ceni od 77.000 evra što kada se preračuna ispade 1.540 evra po kvadratu.

Turska1.png
Fejsbuk Printscreen 

- Namešten stan, kilometar od plaže. Ima dnevni boravak sa američkom kuhinjom, spavaću sobu, kupatilo i balkon. Stan se nalazi na osmom spratu - navodi se u oglasu.

Turska2.png
Fejsbuk Printscreen 


I to nije sve! Ovaj stan nalazi se u modernoj zgradi u okviru koje se nalazi spoljni i unutrašnji bazen i koja ima video nadzor 24 sata, fitnes, parking, sobu za razonodu, parking, lift...

Ako ste veći ljubitelj Grčke, girosa i sirtakija, i tu možete vrlo povoljno proći. Posebno ako vam nije mrsko renoviranje stana.

Na fejsbuk profilu jedne agencije tako je objavljen oglas za stan u Solunu gde kvadrat ispadne neverovatnih 750 evra.

Grcka.jpg
Fejsbuk Printscreen 

- U Solunu se prodaje stan od vlasnika. Prvi sprat, potrebno kompletno renoviranje. Poseduje dnevni boravak sa odvojenom kuhinjom, odvojenom spavaćom sobom, kupatilom i dve terase. Stan je 60 metara kvadratnih, a prodaje se za 45.000 evra - navodi se u oglasu.

  Bonus video:

kurir televizija DA LI JE SIGURNIJE ULAGATI U ZLATO ILI U NEKRETNINE? Stručnjaci izneli benefite i rizike dvaju najsigurnijih investicija