Sezona jesenjih svadbi uveliko traje i dok mnogi planiraju kako će se srediti za predstojeća veselja, oni koji su već bili na nekim bruje o provodu, hrani, iću i piću koje je bilo u restoranu.

Kako obično biva nakon venčanja i proslave bude i zadovoljnih i nezadovoljnih strana, a ovoga puta ova druga strana napravila je haos jer im hrana nije odgovarala. Mladenci iz unutrašnjosti rešili su da naprave veselje u Beogradu u luksuznom restoranu u elitnom delu grada. Pozvali su dosta rodbine i s jedne i s druge strane. Bila je velika svadba i moderna, ali to se komšiluku nije dopalo.

0610-shutterstock-353042429.jpg
Shutterstock 

- Prvo smo iz svog džepa morali da damo novac za prevoz do Beograda. Snalazili smo se kako smo znali i umeli. Oni koji nisu mogli kolima išli su autobusom, pa posle veselja jurili na stanicu da sačekaju poslednji. Ma, haos! Bunili smo se jer su trebali da organizuju prevoz kad već toliko rodbine i komšija zovu. Sećam se prošle godine kada sam zimi dolazio na svadbu u Rakovici domaćin je iznajmio autobus za goste jer je nas pedesetak zvao i platio i to je bilo super. Išli smo da uživamo i imali mini-ekskurziju. Ovo ne znaš gde udaraš, a moraš da ispoštuješ. Došli smo nekako do restorana onako gladni s puta kad ono nema hrane. Gde god da sam bio na veselju predjelo je postavljeno svakome u tanjir ili stoji na stolu. Ovde je bio švedski sto. Ne znam da li je ta varijanta jeftinija, ali sam video da ljudima nije svejedno i da ih je sramota da ustaju da uzimaju hranu i nose na tanjiru do mesta - žalio se komšija, pa nastavio:

0608-shutterstock-658196254.jpg
Shutterstock 

- Ustao sam jednom ili dva puta. Bilo mi je glupo i mislio sam da svi gledaju u mene, pa sam posle i odustao. Sačekali smo tortu, pojeli po parče i otišli. Od nas dosta. Nismo se najeli, napili pa smo posle veselja na stanici svratili u pekaru da pojedemo burek da izdržimo put nazad. Taj kraj je bio najjači od svega! Ovo nam se u životu nije desilo. Bruji komšiluk, ogovaraće ih sigurno. Jeste sve moderno, ali hrane nije bilo dovoljno. Zna se kako se jede na svadbama.... Mladenci su se baš obrukali sa tim. I nas je bilo sramota, šta li će tek ovi ljudi iz grada da kažu...

TikTok/bettiladams Trend na svadbama