U svetu dizajna, gde se tradicija često sudara s modernim tehnologijama, veštačka inteligencija (AI) zauzima sve značajnije mesto. Ove godine, povodom desetog rođendana IQOS-a, ova sinergija postaje posebno očigledna. Novi dizajn proizvoda, koji će biti dostupan samo tokom septembra, rezultat je saradnje između AI i inspirativnih priča veterana brenda, čime se otvara nova dimenzija kreativnosti i inovacije. U ovom trenutku, više nego ikad, možemo se zapitati: Kako će izgledati dizajn sutrašnjice kada veštačka inteligencija postane standardni deo svakog kreativnog procesa?

shutterstock_2498421665.jpg
Shutterstock 


U Beogradu, u impozantnim Silosima, 22. septembra održao se događaj koji je više od obične proslave. IQOS je okupio svoje Platinum i Gold korisnike na ekskluzivnom "plug in" eventu, gde su mogli da uživaju u atmosferi koja je spojila muziku, umetnost i najnovije tehnologije. Svi punoletni korisnici i posetioci dogadjaja su otkrivali prednosti veštačke inteligencije kroz različite aktivacije koje suštinski osvetljavaju njen uticaj na dizajn i korisničko iskustvo.

image (3).jpg
Promo 


Dizajn koji su stvorili AI algoritmi ne dolazi samo kao rezultat analize tržišta i preferencija korisnika, već i kao rezultat narativa koji su oblikovali brend tokom prethodnih godina. Ova simbioza između ljudske kreativnosti i veštačke inteligencije postavlja temelje za budućnost, gde će mašine i ljudi raditi ruku pod ruku kako bi kreirali proizvode koji ne samo da zadovoljavaju estetske standarde, već i duboko rezonuju s potrošačima.

Atmosferu događaja dodatno je obogatio italijanski DJ duo Moeaike, poznat po svojim jedinstvenim elektronskim zvucima koji je učinio veče još nezaboravnijim. Kombinacija savremenih tonova i futurističkog dizajna stvorila je prostor gde su posetioci mogli da istraže granice kreativnosti i tehnologije.

Promo Iqos


Zato ovaj događaj nije bio samo proslava prošlosti i sadašnjosti IQOS-a, već i uvod u budućnost dizajna, gde će veštačka inteligencija nastaviti da igra ključnu ulogu. Pridruživanje ovom iskustvu koje pruža IQOS vam donosi jedinstvenu priliku da učestvujete u oblikovanju te budućnosti, osnažujući ideju da su granice kreativnosti sada ne samo šire, već i bliže nego ikad pre.


Sve ovo je prethodnica veličanstvenom obeležavanju 10. rođendana IQOS brenda - IQOS Together X Sensorium u fascinantnom Tokiju. Ovaj globalni spektakl će 19. oktobra okupiti IQOS punoletne korisnike iz celog sveta na jednom multisenzornom putovanju koje će vam oduzeti dah. To vam obećavamo! Uz performanse Steve-a Aokija uživaće 11 punoletnih korisnika Srbije te i otkriti nove dimenzije zabave u prostoru od 10.000 m². Ne propustite priliku da postanete deo ove jedinstvene avanture!

* IQOS nije proizvod bez rizika i oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.

Promo