Srpkinja Milica koja godinama živi u Švedskoj otkrila je nešto što je šokiralo mnoge korisnike Tiktoka.

Naime, ona je opisala jednu kulturološku razliku između Srba i Šveđana, a koju je doživela na svojoj koži.

- Pozovu vas, ljudi, da dođete kod njih na ručak i na kraju vam ispostave račun, ali ručak kod njih kući. Naime, prošle godine jedan bračni par, Šveđani, i jako sam dobra sa njima, jako dugo, i ka: "E, nismo se dugo videli", došli su napokon i dogovorili, hajmo da se vidimo, oni će da naprave ručak, mi da dođemo i to je to - ispričala je Milica.

Dodala je da su ona i njen tadašnji dečko poneli vino, grickalice...

- Ništa, mi smo tu sedeli, pričali, zezali se. Međutim, završavamo mi tu, obuvamo se, uzimamo sakoe, prilazi meni suprug od prijateljice i kaže: "Znaš, ovaj ručak je bio 80 evra, pa eto, ako bismo mogli po pola da ga platimo." Moj šok, znači, to je za mene kulturološki bilo nerealno, nemoguće, nezamislivo. Međutim, kod njih je to normalno, sasvim, znači, jeste, ja sam te pozvao, ali prosto delimo troškove, mislim, šta čudno - navela je ona.

Na kraju je dala novac.

- Otišli smo i bili u fazonu šta ovo bi, o čemu se ovde radi i tako, eto. U svakom slučaju, veoma zanimljivo iskustvo, životno, da li biste vi platili. I kako biste odreagovali na ovu situaciju? Ja sam zanemela, izvadili smo novac, dali smo i bili u fazonu: "Super, hvala, bilo nam je kul, vidimo se neki drugi put i to je to", šta drugo reći - zaključila je ona.

Kurir TV "DEDA MI KAŽE: OVIM SAM 4 DANA HRANIO KONJA PRED PARENJE" Gastroenterolog otkrio šta je ŠKOTSKI DORUČAK, zdrav obrok I AFRODIZIJAK