Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić prisustvovao je svečanom prijemu studenata Pravnog fakulteta na osnovne akademske studije.

"Prisustvovao sam svečanom prijemu studenata prve godine osnovnih akademskih studija na Pravnom fakultetu, koji je ove godine upisao čak 551 student!", naveo je Đurić na Instagramu i dodao:

"Vrlo je važno što je tako veliki broj mladih ljudi uvideo značaj pravnih nauka i prepoznao ih kao svoj životni poziv. Pravo su završili predsednik Republike, predsednik Vlade Srbije, predsednica Pokrajinske vlade, a među njima sam i ja.

Grad više od 10 godina ulaže u Fond za stipendiranje darovitih studenata. Važno je i da studenti budu otvoreni za praksu, jer tako stiču odlična iskustva za obavljanje poslova u struci nakon završetka školovanja.

Budućim pravnicima poželeo sam da sa uspehom savladaju sve izazove i da steknu lepe uspomene dok završavaju fakultet. Verujem da će im svaki trud doneti prosperitet i da će sve uloženo biti i nagrađeno.

Studentima, profesorima, asistentima i zaposlenima Univerziteta u Novom Sadu želim srećan početak nove školske godine"!

Bonus video:

Kurir televizija "DONEĆEMO ODLUKU O PROGLAŠENJU DANA ŽALOSTI" Gradonačelnik Milan Đurić progovorio za Kurir o tragediji u NS: Izgubili smo 6 života