Nakon jednog dečaka i dve bliznakinje Jelena Krnić (34) rodila je i trojke!

Petočlana porodica Krnić iz Konaka, sela kod Sečnja, postala je bogatija za tri nova člana! Majka Jelena porodila se pre dva dana u GAK "Narodni front" u Beogradu i na svet donela dve devojčice i jednog dečaka - Radmilu, Bogdanu i Milutina!

Sve Jelenine trudnoće začete su prirodnim putem, zato su i bili šokirani prvo blizanačkom trudnoćom, a potom i trojkama. Jelena i njen suprug Miloš Krnić (34) prvo su dobili sina Dušana (10), koji je rođen 2014. godine, a četiri godine kasnije rodile su se Anđelija i Stefanija (6). Jelena je želela i četvrto dete. Krajem prošle godine imala je spontani pobačaj, a onda su nakon nekoliko meseci saznali neverovatne vesti - da Jelena nosi trojke!

imgca21579b6563b6abedd377b832c2bb97v.jpg
Privatna Arhiva Krnići bogatiji za tri nova člana

Jelena se pre dva dana u jutarnjim časovima porodila u GAK "Narodni front" u 32. nedelji.

- Imala sam bolove i doktorka me je porodila carskim rezom. Još uvek se ne osećam najbolje. Bebe su u inkubatoru. S obzirom na to da sam tek operisana, još se oporavljam i nisam videla bebe - rekla nam je Jelena juče.

Sve je u redu, ali su, prema njenim rečima, zbog male kilaže Radmila, Bogdana i Milutin u inkubatoru.

- Samostalno dišu i nadam se da će da brzo napreduju. Rekli su mi da će biti dve nedelje u inkubatoru, ali to može da bude i kraće, sve zavisi. Nisam ih još videla, bila sam u totalnoj anesteziji, nisam u mogućnosti da odem do njih - kaže nam Jelena.

Deca kod kuće i suprug su presrećni

- Oduševljeni su i željno nas iščekuju! - poručila je mama.

Krnići:

Mama Jelena (34)

Tata Miloš (34)

Dušan (10)

Anđelija (6)

Stefanija (6)

Radmila (dva dana)

Bogdana (dva dana)

Milutin (dva dana)

 Ponosni otac Miloš veli za Kurir da slavlje nije organizovao jer je i tek izašao iz bolnice.

- Operisao sam kičmu, još se oporavljam. Nisam bio u stanju ništa da organizujem, najbitnije da Jelena i deca budu dobro. Srećni smo i radosni! Dečica su oduševljena i već pitaju: "Kada će bebe i mama da dođu kući?" - srećan je tata.

Jelena je, prema njegovim rečima, prošle srede otišla na redovnu kontrolu, ali su je zadržali u bolnici.

- Bože zdravlja, kad se svi oporavimo, pravićemo slavlje i veliko krštenje - dodao je ponosni otac.

Inače, Jelena i Miloš su imali genetske predispozicije da dobiju blizance, s obzirom na to da ih imaju u obe porodice.

Krnići se bave poljoprivredom i od toga žive, a Jelena je kao ženski poljoprivrednik dobila podsticaj od fonda IPARD. Kako je ranije ispričala za naš list, život na selu ne bi menjala.

- Posle ove trudnoće mislim da ne planiramo više dece, sasvim je dovoljno. Želeli smo veliku porodicu i eto, sada ćemo je imati! - rekla je ranije za Kurir.

RINA MARIJA, ČESTITAMO, ČEKATE TROJKE: Sreća posle pet godina borbe zakucala na vrata Đukića