Generalni direktor Srbija Ziđin Majning doo Bor, Su Jongding uputio je čestitku rukovodstvu grada i građanima Bora povodom Dana grada i oslobođenja Bora u Drugom svetskom ratu


- Poštovani gradonačelniče g. Milikiću, zameniče gradonačelnika g. Janoševiću, predsedniče Skupštine grada Bora g. Žikiću, dragi Borani i Boranke,u ime kompanije Srbija Ziđin Majning i u svoje lično ime, upućujem Vam srdačne čestitke povodom Dana grada i značajnog jubileja - 80. godina od oslobođenja Bora u Drugom svetskom ratu. Ovaj važan datum, koji predstavlja važnu prekretnicu u istoriji grada Bora, podseća nas na hrabrost i istrajnost predaka koji su se borili za slobodu i bolju budućnost svojih pokolenja.


Obeležavajući ovaj datum, ukazujete na važnost tradicije i prenosite poruku mladim generacijama o značaju čuvanja ovog nasleđa. I Srbija Ziđin Majning kao važan i pouzdan partner lokalnoj zajednici, neguje ove vrednosti i svojim radom gradi sigurne osnove za kvalitetniju i bolju budućnost svih stanovnika grada Bora.


Ponosni smo što naš rudnik Čukaru Peki, promoviše našu kompaniju Srbija Ziđin Majning, ali i grad Bor i državu Srbiju kao začetnike održivog zelenog rudarstva. Implementacijom najsavremenijih tehnologija i inovacijama, bezbednim radom i zaštitom životne sredine, otvorenim i transparentnim odnosom sa lokalnom zajednicom i saradnjom sa svim zainteresovanim stranama, trudićemo se da stvorimo nova radna mesta i još bolje radno i životno okruženje, u kom će svi imati šansu za napredak.
Uveren sam da ćemo zajedno uspešno graditi svetlu budućnost grada Bora, kao i da će dugoročni razvojni projekti poboljšati kvalitet života svih građana.


U duhu zajedništva i saradnje, na temeljima očuvanja istorije i tradicije, želim da Vam ovaj dan donese radost, ponos i inspiraciju za nove uspehe.


Vama i svim građanima Bora želim puno sreće i uspeha u svim novim poduhvatima.

S toplim rudarskim pozdravom, Srećno! - navedeno je u čestitki.