Blogerka iz Srbije Jelena nedavno je posetila Japan i otkrila da li je tamo bezbedno.

Ona je u jednom restoranu brze hrane zaboravila fotoaparat, shvatila je to tek nakon pola sata, a oduševilo ju je to što ga je pronašla na istom mestu.

- O bezbednosti u Japanu sve će vam biti jasno posle ove priče. Naš treći, četvrti dan u Japanu odlučili smo da probamo njihovu hranu. Otišli smo u jedan od najposećenijih restorana u samom centru Tokija. Sa nama je bio profesionalni fotoaparat, a u torbici gde je on stajao bila je ful oprema - ispričala je Jelena u jednom od svojih video snimaka na Tiktoku.

Posle obroka otišli su u šetnju po Tokiju.

- Nakon pola sata shvatili smo da nam nema fotoaparata. Mora se reći da smo poludeli i krenuli smo da razmišljamo gde smo mogli da ga ostavimo. Pošto nigde nismo svraćali na nešto duže i nigde nismo sedeli, skapirali smo da je velika verovatnoća da nam je on ostao u restoranu. Možete da zamislite naš mindset i fotoaparat. Mislili smo da ga je već uveliko neko uzeo i paničili i nervirali se zbog toga - navela je ona.

 Fotoaparat je ostao netaknut.

- S obzirom da smo sedeli na spratu i to za nekim kao pultom, gde ima bukvalno 30 mesta za sedenje, naš fotoaparat je stajao na toj stolici gde smo ga mi ostavili. I to netaknut. Ne znam da li smo u tom momentu bili srećniji ili šokiraniji što smo naišli na naš fotoaparat, ali u svakom slučaju mislim da vam ova priča govori sve - zaključila je ona.

TikTok/yurileeeee U 80. godini ima kožu bez bora, bez filera i botoksa