Pozivamo vas da prisustvujete humanitarnom nastupu dece iz programa „Muzika nade“, koji će se održati 9. oktobra u 13:30 časova na Sajmu filantropije u parku Vojvode Vuka – Topličin venac.

Sajam filantropije održava se sklopu Nacionalnog dana davanja i tematski je posvećen organizacijama koje se bave mladima u različitim sferama. Na ovom jedinstvenom događaju MAP Muzika nade, zajedno sa još 25 organizacija civilnog društva koje se bave mladima, predstaviće svoj rad zainteresovanim građanima, uz brojne učesnike, poznate ličnosti, sportiste i muzičke nastupe.

Deca news 2 web.png
Promo 

O kampanji „I ja podržavam Muziku nade“

Ovo je prvi nastup dece iz programa ove školske godine u sklopu kampanje “I ja podržavam Muziku nade” koja je pokrenuta početkom septembra uz podršku brojnih umetnika i javnih ličnosti kao što su Dragan Mićanović, Nela Mihailović, Bojana Stefanović i drugi. Ova akcija ima za cilj da kroz muziku osnaži više od 100 dece iz centra u Zemunu koja se suočavaju sa svakodnevnim izazovima siromaštva, pružajući im priliku da se izraze i razviju samopouzdanje. Muzika je ključni element u njihovom holističkom razvoju, pomaže im da prevaziđu anksioznost i osećaj nevidljivosti, te da izgrade samopouzdanje i smisao u životu.,

MZ_newsletter_5.png
Promo 

Deca koja učestvuju u programu „Muzika nade“ dolaze iz različitih sredina, ali dele zajednički cilj – da kroz muziku stvore bolje sutra za sebe i svoje porodice. Njihova hrabrost i želja za promenom inspirišu sve nas da budemo deo ove priče.

Na Topličinom vencu u nedelju od 13:30h čekaju vas perkusionistički ansambl i hor “Muzika nade” koji će publici pružiti jedinstven doživljaj muzike i zajedništva. Tokom celog dana na humanitarnom štandu Muzike nade po prvi put biće dostupni i proizvodi iz limitirane serije koje je dizajnirao čuveni ilustrator Dobrosav Bob Živković.

Vaša podrška na nastupima, ali i kroz kroz donacije pruža deci neophodnu podršku da ostanu u sistemu obrazovanja, kroz muzički program u okviru kojeg dobiju i potrebnu psihosocijalnu podršku. Svaka donacija, bez obzira na iznos, je značajna! Dođite na Festival filantropije i zajedno sa Muzikom nade svedočite uticaju dobrote i muzike na dečiju dušu.

Promo