"Imam 46 godina i od muža sam starija 5, da starija... Imamo troje dece i mislila da imam divan brak, divnog muža. Juče kada sam se vraćala s posla dok sam čekala bus pokupio me je moj dobar prijatelj koji je inače kamiondžija. Tako, dok smo čekali na semaforima za ulazak u grad odmah pored nas, tačnije tu ispod mene se zaustavio auto mog muža...", započinje svoju ispovest žena koja nije mogla ni da pretpostavi šta će je snaći.

- Videle su se i nečije ženske noge na mestu suvozača i pomislila sam da je to neka kolegica. Taman sam uzela mobilni da ga nazovem, da mu kažem da sam konačno i ja iznad njega, kad on... prebaci svoju ruku preko njenih nogu, dodaje ona u priči koja je objavljena na Fejsbuku.

- Zaledila sam se, prebledela, čak je i prijatelj to primetio, a rekla sam mu da mi se slošila vožnja u kamionu.

Kad je muž došao kući, rekao je da je s novom pripravnicom išao u susedni grad nekim poslom, baš neka fina devojčica, tako mi je rekao.


- Ništa mu nisam rekla, ali kroz glavu mi je prošlo hiljade službenih putovanja koje je imao... Koji su bili službeni, a koji neslužbeni... Bože, prestara sam da ponovo počinjem život, premlada da ga ovako živim, završila je ona svoju ispovest.

Svoje utiske možete ostaviti u komentarima

Kurir.rs/Facebook