Planinarenje za poslovne ljude

Intersport Srbija, u saradnji sa Planinarskim savezom Srbije, pokrenuo je događaj Intersport Business Hike! Ovaj jedinstveni događaj ima za cilj da inspiriše poslovne ljude da se aktivno uključe u sport, istraže prirodne lepote naše zemlje i uživaju u svežem planinskom vazduhu. Intersport Business Hike pruža priliku za druženje, stvaranje novih poslovnih kontakata, ali i za pomeranje ličnih granica.

Networking aktivnosti na Tari

Prvi Intersport Business Hike održan je na Tari, jednoj od najlepših planina u Srbiji. Učesnici su bili smešteni u savremeno opremljenom Planinarskom domu Rastište, gde ih je prvog dana čekalo zagrevanje u vidu zanimljivih networking aktivnosti. Veče je proteklo u igri i smehu, uz priliku da se bolje upoznaju sa članovima svojih timova, ali i povežu sa ljudima iz drugih industrija.


Intersport oprema i stručno vođenje

Drugog dana događaja, nakon tradicionalnog doručka, učesnici su započeli uspon ka vidikovcu Dujin breg, koji se nalazi na nadmorskoj visini od 1010 metara.

Iako su se suočili sa izazovnim vremenskim uslovima, svi učesnici su pokazali izvanredan timski duh. Za njihovu bezbednost pobrinuo se Planinarski savez Srbije koji je obezbedio stručno vođenje. Staza od 9,5 km i uspon od 650 m nisu zahtevali posebnu fizičku spremu, ali su predstavljali dovoljan izazov za svakog učesnika.

Sigurnost i udobnost su uvek na prvom mestu, stoga su učesnici bili dobro pripremljeni za ovakvu avanturu, noseći adekvatnu opremu za planinarenje koja uključuje štapove i odgovarajuću obuću za planinarenje.

Promo Planinarenje

Prvi uspešni Intersport Business Hike

Uz podršku ljudi iz Intersporta i Planinarskog saveza Srbije, svi učesnici su uspešno stigli do vrha! U opuštenoj i prijateljskoj atmosferi, vratili su se u smeštaj, zagrejali uz čaj i uživali u zasluženom ručku.

Intersport Business Hike nije samo događaj – već i prilika za fizičku aktivnost, lični razvoj i sklapanje novih prijateljstava.

Učesnici su napustili planinarski dom puni pozitivnih utisaka, s nestrpljenjem iščekujući nove izazove i osvajanje novih vrhova. A sledeći izazov stiže uskoro! Intersport i Planinarski savez Srbije planiraju da ova priča nastavi da se razvija, raste i na proleće bude otvorena za sve zainteresovane.

Pratite društvene mreže Intersporta i Planinarskog saveza Srbije i pripremite se za nove avanture, jer očekuje nas još mnogo divnih destinacija, prilika za stvaranje zajednice i otkrivanje snaga koje svi nosimo u sebi.

Promo