Protkana zelenim pejzažima i lekovitim vodama, Vrnjačka Banja predstavlja raj za odmor i uživanje. Upravo u srcu banjskog turizma, stvoren je jedinstveni kompleks Zepterme – nova oaza mira i luksuza, na samo dva sata vožnje od Beograda. Zepterme predstavlja potpuno opremljene apartmane, što je nov koncept na našem tržištu, a investitor „Zepter Real Estate” omogućava vam da uživate u svakom trenutku bez brige o detaljima. U cenu apartmana uključeni su kompletan nameštaj, rasveta, bela tehnika i elektronika renomiranih brendova – sve što je potrebno za savršen beg od gradske vreve. Na vama je samo da ponesete lične stvari i da se opustite.

Zepterme kompleks.jpg
Promo 

Za one koji traže manji prostor za svoje uživanje, dostupno je 14 potpuno novih, opremljenih apartmana kvadrature od 34 m² do 39 m², idealnih za one koji žele intimno i funkcionalno okruženje. Pored njih, ostalo je još nekoliko većih apartmana, od 53 m² do 139 m², savršenih za porodice ili one koji traže dodatni komfor.
Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i članstvom u „Zepter BizzClubu” ostvarite do 10% popusta pri kupovini, bilo da se odlučite za manji apartman savršen za vikend-beg ili prostrani trosobni apartman za dugotrajniji boravak.

Zepterme apartmani pažljivo su osmišljeni do najsitnijih detalja, pružajući osećaj raskošnog doma daleko od kuće. Kvalitetni materijali i besprekoran enterijer zadovoljiće čak i najistančanije ukuse, dok prostrane terase nude predivne poglede na prirodu Vrnjačke Banje, čineći svaki trenutak nezaboravnim.

Zepterme apartman.jpg
Promo 

Ovaj kompleks nudi više od modernih apartmana – nudi životni stil bez stresa, posvećen zdravlju. Sportska zona, opremljena teretana dostupna 24 sata dnevno i spa centar sa saunom, slanom sobom, džakuzijem i masažama obezbeđuju relaksaciju i regeneraciju. A za ljubitelje šopinga, u prizemlju se nalazi tržni centar s brojnim restoranima i prodavnicama.

Kao dodatna prednost, vaša investicija u apartman u Zepterme može postati dopunski izvor prihoda kroz izdavanje, uz brz povrat investicije. Donošenje odluke o kupovini ovde znači ulaganje u budućnost i unapređenje kvaliteta života.

Napunite baterije, izbistrite um i uživajte u svim prednostima koje nudi kompleks Zepterme. Pronađite idealnu destinaciju za odmor i trajno unapredite svoj životni stil!

Promo