BEOGRAD - Igor Jurić izgubio je ćerku Tijanu Jurić pre deset godina, a sada je otkrio kako je tragični nestanak i ubistvo njegove ćerke uticalo na njihovu porodicu.

- Da li je Saška strepela za svoju bezbednost? - glasilo je pitanje.

- Nije ona, ali mi jesmo. Bilo je jako teško premostiti taj osećaj kada treba da izađe u grad, jer je isto tako Tijana otišla u selo pa je nestala. Mi smo imali veći strah nego ona. Mogu reći da Saška prve dve godine apsolutno nije bila svesna situacije, ona je tada imala 17 godina. Tek nakon dve i po godine shvatila je šta se desilo. Mi nismo mogli da protumačimo neke njene postupke i ponašanje. Zapravo, to je sve bila posledica jedne ogromne traume.

- Ona se sada stabilizovala. Ona je baš to sve potisnula, želela je da ne bude deo tog života. Nije želela da shvati da je izgubila sestru. Ona danas mnogo teže od svih nas podnosi sve to, često je mnogo tužna, ima mnogo češće momente tugovanja - rekao je Igor Jurić za "Hype".

"Ja sam pedeset slika Tijaninih okačio"

Sva ta griža savest koju sam imao kada se sve to desilo. Ja sam pedeset slika Tijaninih okačio. Kada se desio nestanak bio sam u Belgiji, pa sam došao naravno kada se sve to dešavalo. Pa posle 3 meseca moraš da nastaviš da živiš, da radiš, privređuješ. Vratio sam se nazad i onda sam u tom stanu gde sam živeo i onda sam bukvalno na svaki ugao sam okačio Tijaninu fotografiju – rekao je Igor Jurić u emisiji “Male stvari”.

Instagram Printscreen Igor Jurić sa ćerkama

Kako se podseća, Tijana Jurić nestala je pre 10 godina u mestu Bajmok, u noći između 25. i 26. jula. Čitava Srbija digla se tog dana na noge prateći slučaj, čvrsto verujući da ju je neko oteo i da će devojčica zbog koje je strepela cela zemlja srećno doći svojoj kući i porodici.

Za Tijaninom se tragalo, postojala je ogromna nada da je živa, da ju je možda neko oteo, međutim, potraga je završena 7. avgusta, nažalost tužnim krajem. Tog dana privedeni mesar iz Surčina, Dragan Đurić, priznao je da je ubio Tijanu.

Kurir.rs/Blic/TV Hype/Instagram